KREATIVNA PORUKA

Utjeha nakon utakmice: Zgodna djevojka dinamovca Dominika Livakovića ovime je oduševila navijače

07.11.2019 u 16:53

Bionic
Reading

Nakon sinoćnjeg šoka u Maksimiru, kada je iz vodstva od 3:1 Dinamo u posljednjim sekundama primio dva gola te izazvao erupciju emocija na stadionu, među igračima ali i navijačima, u četvrtak ujutro stigla je utješna poruka na vrata vratara Dominika Livakovića

Koliko publika i navijači imaju vjere u trenutnu postavu Dinama, te koliko se nadaju proljeću u Europi, potvrdila je nenadana poruka jednog fana.

Naime, poštar koji je na svojoj standardnoj ruti u četvrtak ujutro obilazio područje stanovanja Dominika Livakovića dao si je oduška. Na njegov račun za mobilne usluge koji mu je ostavio u poštanskom sandučiću, poštar je napisao: 'Pobjeđujemo u Milanu'.

Poruku je odmah po primitku fotografirala Livakovićeva brižna djevojka Helena Matić, koja s istim dijeli adresu te sve objavila na društvenim mrežama. Pritom je oduševila vojsku obožavatelja, ali i navijača.

Podsjetimo, vratar Dominik Livaković u srijedu je na nevjerojatno uzbudljivoj i prevrtljivoj utakmici pokušao obraniti penal u posljednjim sekundama, a iako je dobro procijenio stranu, lopta je ipak završila u mreži. Stasiti Zadranin nekoliko je minuta ostao šokiran i tužan ležati kraj gola, a onda kasnije prokomentirao: 'Spustio sam glavu i nisam slušao ni ništa u svlačionici, ne znam što je trener rekao, nisam ga čuo. Kako zaspati? A nikako. Ne znam što reći nakon svega. Hvala navijačima na podršci, bilo je divno igrati u ovakvoj atmosferi’.

Njegova djevojka Helena Matić i ovoga je puta bila vjerna podrška s tribina te ga bodrila do zadnjih trenutaka. Helena i Dominik u vezi su već više od dvije godine, a koliko je veza ozbiljna potvrđuje i sjajan odnos lijepe brinete i vratarove majke. Par zajedno dijeli psa Cruza, s kojim najradije provode svoje slobodno vrijeme u igri i dugim šetnjama Maksimirom.

  • +56
Dinamo - Šahtar, 4. kolo Lige prvaka, 2019/20. Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL