Chef kuha doma

Uskoro kreće još jedan podcast i to gastronomske tematike, vodit će ga Mate Janković

22.04.2021 u 13:19

Bionic
Reading

Domaća podcast scena svakim mjesecom sve više raste i razvija se kroz različite tematike i formate. Ekipa iz Chef kuha najavila je da u svibnju kreće i njihov, a ulogu voditelja preuzet će Mate Janković

Nakon što su postali trajna mobilna humanitarna kuhinja za krizna stanja i što je javnost mjesecima pratila kulinarske savjete koje redovito objavljuju na društvenim mrežama, Udruga Chef kuha doma koju čine cijenjeni domaći chefovi Pero Savanović, Marin Rendić, Ante Božikov, Hrvoje Zirojević, Mate Janković, Belizar Miloš i drugi, širi svoje aktivnosti.

'Paz’ vamo, ekipo hedonistička, štovaoci kulta ića i pića, poklonici svekolikog kuhinjskog, duhovnog i inog uzdizanja na svim nivoima. Uskoro ćete doći na svoje. Radimo podcast! Budite pripravni, da ne kažemo budni', najavili su.

Dovodit će goste iz gastro miljea ili one koji su profesionalno vezani uz nju. Podcast će se moći pratiti na YouTube kanalu Chef kuha doma, a prva epizoda trebala bi izaći u svibnju.

Osim toga su nedavno pokrenuli i hvalevrijednu akciju u sklopu koje će jednoj mladoj chefici ili chefu omogućiti stipendiranje. Zainteresirani se mogu prijaviti na mail chefkuhadoma@gmail.com, a odabrani kandidatkinja ili kandidat dobit će priliku svoje znanje usavršavati u tri poznata domaća restorana.

Podsjetimo, Inicijativa Chef kuha doma s radom je krenula u ožujku prošle godine, od kada su na društvenim mrežama pokazali 100-njak videozapisa pripreme hrane.