VIRALNA ZABAVA

Urnebesne scene s kraljevskog vjenčanja: Ovo su trenuci o kojima svi govore

Bionic
Reading

Tijekom kraljevskog vjenčanja održanog protekli vikend u dvorcu Windsor u Engleskoj kamere su snimile brojne situacije uzvanika i mladenaca koje su kasnije postali viralni hitovi na društvenim mrežama

Humor i originalne fotomontaže kreativnih korisnika i obožavatelja nisu izostali ni nakon velikog događaja koji je obilježio protekli vikend, kada su sudbonosno 'da' izrekli princ Harry i Meghan Markle. Budnom oku fotoreportera ili pak kameri koja je uživo prenosila cijeli događaj nisu promaknuli neki od trenutaka koji su kasnije nasmijali mnoge.

Jedan od takvih bio je i kada se na vjenčanju pojavila Chelsy Davy, Harryjeva bivša djevojka. Plavuša koja je s Harryjem provela dugih sedam godina, a onda prekinula vezu jer se nije mogla nositi s tolikom pritiskom javnosti i kraljevskih dužnosti, došla je u društvu brata.

'Trenutak kada se u sebi nadate da nitko neće primijetiti da ste kao pratnju na vjenčanje bivšeg poveli brata', 'Ono kad gledaš bivšeg kako se ženi drugom', 'Moment kad shvatite da vas više neće čekati', 'Ovo je pravi razlog zašto se bivše ne pozivaju na vjenčanje', samo su neki od brojnih komentara gledatelja koji su sve potkrijepili adekvatnim fotografijama.

Humoristične usporedbe osvanule su uz fotografije Meghanina izlaska iz automobila, kada se dugački veo malo zapetljao. Gledatelje je to brzo podsjetilo na situaciju kada vam se u torbi zapetljaju slušalice za mobilni telefon.

Meghanin izraz lica kada se provozala u kočiji s novopečenim suprugom također je iskorišten za urnebesne usporedbe. 'Ovo je izraz lica osobe koja zna da više nikada neće morati dodavati vodu u bočicu šampona kako bi trajao dulje', napisala je jedna od korisnica Twittera ispod fotografije.

Tviteraši su postali zaluđeni i izrazom lica dječaka koji je nosio Meghanin veo, jednim od blizanaca Jessice Mulroney i Benedicta Mulroneyja, koji je zijevnuo baš u trenutku kada ga je kamera držala u krupnom planu.

Sedmogodišnji dječak, kojem su prednji mliječni zubi nedavno ispali, postao je pravi hit, a usporedili su ga čak i s likom iz poznatog crtića 'Vragolasti Denis'.

Ni sestra vojvotkinje Kate Middleton nije prošla najbolje među korisnicima društvenih mreža koji su njezin stajling usporedili s onim poznatog pića Arizona Green Tea.

Bivša spajsica Victoria Beckham također se našla na udaru kritika te je svojim smrknutim izrazom lica mnoge podsjetila na djevojčicu iz filma 'The Addams Family'.

Nisu izostali komentari ni o stajlingu vojvotkinje Camille.

Pogledaj detaljni horoskop

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal