ugodno druženje

Uspješna ugostiteljica: Pogledajte tko je uživao s Mirjanom Hrgom u njezinoj konobi

30.08.2020 u 17:03

Bionic
Reading

Mnogi već znaju kako je politiku i novinarstvo zamijenila turizmom posvetivši se obiteljskom poslu, točnije malom restoranu u lošinjskom gradiću Osoru. Mirjana Hrga danas živi bez stresa, zadovoljna je i sretna, a u njezinu konobu rado navraćaju i njezine nekadašnje kolege

Mirjana Hrga često na svom Facebook profilu uveseljava svoje pratitelje simpatičnim zgodama gostiju, a sada se opustila u društvu nekadašnje kolegice iz informativnog programa.

'Dogovaramo transfer', našalila se pored fotografije iz konobe koju vodi sa suprugom Stašom Stefanovićem, a na kojoj dobro raspoložena pozira s kolegicom Sandrom Križanec, producenticom i urednicom na N1 televiziji koja već tjedan dana odmara od ekrana i poslovnih obaveza.

Mirjanini pratitelji bili su oduševljeni, a mnogi su ih u komentarima pitali prelazi li to ona na N1 televiziju ili Sandru vrbuje da radi u konobi te da im se na licu vidi kako im objema nedostaje televizija. Bivša novinarka koja je do početka siječnja bila savjetnica predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović izjavila je kako joj ne pristaje politika jer je u svojoj biti potpuna suprotnost političaru te da nakon vrlo uzbudljivih novinarskih zadataka po svijetu i onoga čemu je svjedočila, a prikazuje se posve drugačije, ne vidi više smisao bavljenja novinarstvom.

View this post on Instagram

Uskrs #nanajdrazemmjestu

A post shared by mirjana (@hrgam) on