'AMERICAN RIVIERA ORCHARD'

Sve je isplanirala do najsitnijeg detalja: Tajming Meghan Markle nije mogao biti bolji

15.03.2024 u 10:14

Bionic
Reading

Meghan Markle i ranije je pokazivala veliku ljubav prema pisanju i praćenju lifestyle trendova, a sada se vraća hobiju koji je ulaskom u kraljevsku obitelj morala odbaciti. Jučer se konačno vratila i na Instagram, a obožavatelji samo čekaju njezine nove objave

Rivalstvo između Meghan Markle i Kate Middleton oduvijek je bila javna tajna, a koliko se nisu podnosile dok su zajedno obnašale dužnosti Palače otkrila je i sama Meghan, ali i izvori koji su svjedočili njihovim prepirkama. Najpoznatija je ona koja se odvila na dan vjenčanja Meghan i Harryja, a kako će jedna drugoj spustiti njihova je omiljena 'igra'.

Meghan i Kate natjecale su se i u ženama dobro poznatoj igri 'kojoj bolje stoji haljina', izmjenjivale mrke poglede, a Markle je u dokumentarcu na Netflixu javno istaknula koliko joj je smetao drugačiji tretman u trudnoći od onog koji je uživala Kate.

Gdje je Kate Middleton? Izvor: Profimedia / Autor: STEPHEN LOCK/I-IMAGES/EYEVINE/AA/ABACA/ABACA PRESS/BACKGRID/BACKGRID USA/JONATHAN BUCKMASTER/MIRRORPIX/DOUG PETERS/PA IMAGES/RUPERT HARTLEY/GOFFPHOTOS.COM/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

I iako je Meghan svoj život odlučila posvetiti životu u Americi, čini se kako je samo čekala da Kate napravi prvi krivi korak pa da onda ona povuče potez o kojem se tako dugo priča.

  • +2
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

I da, to je i učinila jučer vrativši se na Instagram!

U prvih nekoliko sati prikupila je već nevjerojatnu brojku od 327.000 pratitelja, a njezin povratak šarolikoj lifestyle zajednici čini se kao pravi potez u pravo vrijeme!

U trenutku kada je usred najnapetije situacije u Londonu princ William stigao na dodjelu nagrada koje nose ime njegove majke, Markle je predstavila svoj novi lifestyle brend, a nekoliko sati nakon par je iz Montecita proglasio pobjednika svoje 100.000 dolara vrijedne nagrade NAACP – Archewell Foundation Digital Civil Rights Award. I sve to dok je William još uvijek bio na dodjeli...

'Sussexi po mom mišljenju ne rade ništa slučajno i vrijeme je često apsolutno ključno. Otkrili smo to na jedan način tijekom vikenda i sada smo se upravo podsjetili da bi u njihovom ormariću moglo biti više metaka nego što su neki od nas mislili. I nije slučajno. Godinama su bili nepredvidivi, ali su bili predvidljivi u jednom smislu, a to je nepogrešiv trenutak kada vjeruju da je korisno izvući informacije. Oni ništa ne rade slučajno', rekao je kraljevski komentator Richard Fitzwilliam za DailyMail.

  • +2
Princ William i princ Harry Izvor: EPA / Autor: WILL OLIVER