nepromišljene odluke

Najveći udarac za Palaču dosad: Zbog nepovjerenja leđa im okrenuli i oni

15.03.2024 u 08:51

Bionic
Reading

Godine su potrebne da se povjerenje izradi, a samo sekunda da se sve sruši... Sada to znaju i članovi britanske kraljevske obitelji koji se suočavaju s jednom od najvećih kriza u bliskoj prošlosti

Britanska javnost već dugo je podijeljena u mišljenju o članovima kraljevske obitelji, a sada su se u dramu upleli čak i oni koje život kraljevske obitelji inače ne zanima. Od Božića smo svjedoci neuobičajenih poteza kraljevske obitelji, a nepromišljenost je poznate Britance koštala stoljetnog ugleda.

Kate Middleton dosad je bila jedna od najcjenjenijih članova obitelji te je među narodom kotirala kao vojvotkinja koja ulijeva povjerenje i sigurnost, no njezina misteriozna operacija abdomena izazvala je toliko zanimanje javnosti da se sada preispituje je li Middleton uopće i bila na bolničkom liječenju ili je posrijedi nešto sasvim drugo.

Gdje je Kate Middleton? Izvor: Profimedia / Autor: STEPHEN LOCK/I-IMAGES/EYEVINE/AA/ABACA/ABACA PRESS/BACKGRID/BACKGRID USA/JONATHAN BUCKMASTER/MIRRORPIX/DOUG PETERS/PA IMAGES/RUPERT HARTLEY/GOFFPHOTOS.COM/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

Mnoge su teorije o nestanku Kate Middleton dostupne na društvenim mrežama, a javnost ponajviše intrigira loše izveden Photoshop na fotografijama koje prikazuju kako se vojvotkinja odmara nakon operativnog zahvata. U javnost su procurile dvije paparazzi fotografije koje se čine namještene i dorađivane, a i sama je Kate Middleton priznala da je fotografiju objavljenu na Majčin dan doradila.

Neki su si dali truda pa su detaljnije išli proučavati spornu fotografiju Kate s djecom te su, osim sumnjivih zamagljenih i stanjenih dijelova, uočili i neobičnu podudarnost s fotografijom Kate koja je prije nekoliko godina krasila naslovnicu prestižnog Voguea pa je taj detalj dao naslutiti kako je cijela fotografija izrežirana.

Phil Chetwynd, globalni direktor vijesti prestižne, ujedno i najstarije agencije na svijetu, francuskog AFP-a, tijekom emisije na BBC Radio 4 izrazio je zabrinutost za vjerodostojnost Kensingtonske palače još jednom napomenuvši kako je zahtjev za povlačenjem sporne fotografije velika stvar manipulacije, a posebno ga čudi odbijanje palače da omogući izvornu fotografiju.

'Kao i u svemu, kada vas izvor iznevjeri, letvica se podigne i imamo velikih internih problema', rekao je otkrivši kako Kensingtonska palača više nema kredibilitet.

  • +3
Princ William, kraljica Camilla Izvor: Profimedia / Autor: i-Images / Eyevine / Profimedia