HOLIVUDSKA ZVIJEZDA

Ne krije ponos: Sharon Stone sve je oduševila fotografijom najstarijeg sina

28.02.2024 u 19:28

Bionic
Reading

Zvijezda 'Sirovih strasti' poprilično je aktivna na Instagramu, a jednu od svojih posljednjih objava posvetila je najstarijem djetetu, sinu Roanu Bronsteinu Stoneu

'Ponosna na tebe', napisala je 65-godišnja Stone ispod fotografije svog najstarijeg djeteta dodavši: 'Bravo'.

Na fotografiji Roan je pozirao bez majice i pritom otkrio tetovaže, ali i dugu ogrlicu s hebrejskom riječi Chai, što znači 'život'.

Sina Roana, Stone dijeli sa bivšim suprugom, bivšim ratnim izvjestiteljem Philom Bronsteinom s kojim je u braku provela šest godina, od 1998. do 2004. godine.

Dok se nekoliko pratitelja holivudske zvijezde zapitalo zbog čega je toliko ponosna na svog sina, drugi su mu uputili mnoštvo komplimenata.

  • +3
Sharon Stone Izvor: Profimedia / Autor: Balkis Press/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Roan je prekrasan - ljubazan i fascinantan muškarac', 'Jako zgodan mladić!', samo su neki od komentara na račun nasljednika Sharon Stone.

Ron nije biološki sin holivudske zvijezde. Sa bivšim suprugom posvojila ga je 2000. godine da bi Bronstein, tri godine kasnije, podnio zahtjev za razvod.

Stone je prošle godine izjavila da je izgubila skrbništvo nad Roanom zbog svoje uloge u erotskom trileru 'Sirove strasti' iz 1992. godine.

'Ljudi danas hodaju uokolo bez odjeće, a ja sam šesnaestine sekunde moguće golotinje izgubila sam skrbništvo nad svojim djetetom', otkrila je Stone tijekom gostovanja u podcast emisiji 'Table for Two with Bruce Bozzi'.

Stone - koja je također posvojila sinove Lairda Vonnea (18) i Quinn Kellyja (17) 2005., odnosno 2006. godine - podnijela je 2008. godine žalbu na presudu suda, no svejedno nije dobila primarno skrbništvo nad Roanom.

Usprkos svemu, sa sinom je u bliskim odnosima, a on je naposljetku 2019. godine sudu podnio zahtjev da uzme njezino prezime.