UŽIVA U MAJČINSTVU

Umorna, ali sretna mama: Leona Paraminski objavila prvu fotografiju jednomjesečne kćerkice Liv

13.10.2021 u 08:51

Bionic
Reading

Prošlo je već mjesec dana otkako je Leona Paraminski ostvarila svoj životni san i postala majka. A kako se snalazi u prvim danima majčinstva s malenom Liv, najbolje je opisala fotografija koju je objavila

'Food factory', odnosno 'tvornica hrane', napisala je pored zadnje objavljene fotografije hrvatska glumica s američkom adresom Leona Paraminski, kojoj se prije mjesec dana ostvarila životna želja da postane majka. U poznatoj bolnici u Santa Barbari, istoj onoj u kojoj je na svijet kćerkicu Lilibet donijela Meghan Markle, rodila je malenu Liv, a sada je objavila i njezinu prvu fotografiju.

Uz fotografiju je hashtagovima jasno dala do znanja da su ona i suprug Tin Komljenović umorni, neispavani, ali i presretni.

Iako je u prvom planu izmoreno, ali sretno lice poznate glumice, dok se od Liv tek vide uho i tamna kosica na glavi, Leonini prijatelji iz Hrvatske fotografiju su jedva dočekali.

Tako joj je Nataša Janjić Medančić, i sama majka dvoje male djece, napisala: 'Umorna, a blistava! Uživajte lijepe curice', dok je Marija Omaljev, koja ovih dana treba roditi prvo dijete, Leoni ostavila emotikone koji imaju srca umjesto očiju.

Nije nedostajalo ni dobrih savjeta, pa joj je jedna pratiteljica napisala: 'Za čas dođe i 10. rođendan. Zato uživaj najviše što možeš u neispavanosti, umoru, plakanju, živciranju!'

Leona Paraminski Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Inače, put do toliko željene trudnoće i rođenja prvog djeteta za Leonu Paraminski i Tina Komljenovića bio je izuzetno težak i emotivno iscrpljujući, no na kraju se isplatio odlazak kod dr. Velimira Šimunića u zagrebačku Polikliniku IVF, u kojoj se glumica prošle godine podvrgnula postupku umjetne oplodnje, o čemu je i javno govorila.