GILLES MARINI

Uloga Samanthinog susjeda u 'Seks i gradu' donijela mu je svjetsku slavu, a sada je sve iznenadio svojim priznanjem

18.11.2020 u 21:20

Bionic
Reading

Danas 44- godišnji francuski glumac koji se proslavio ulogom Dantea, zgodnog susjeda Samanthe Jones u filmu 'Seks i grad', iskreno je progovorio o načinu na koji je izgubio nevinost sa navršenih 13 godina

U razgovoru za američki magazin Page Six, glumac Gilles Marini otkrio je kako je nevinost izgubio s 13 godina sa tada 17- godišnjom djevojkom imena Sonia koja je odrastala u domu za nezbrinutu djecu.

'Bilo je romantično i zastrašujuće', priznala je zvijezda filma 'Seks i grad' objašnjavajući kako ga je izvjesna Sonia pozvala u svoju sobu unatoč tome što je imala dečka po imenu Coco. 'Pogodite što sam čuo usred našeg odnosa? Njezinog dečka kako viče: 'Otvori vrata'. To je bilo moje prvo seksualno iskustvo', otkriva Marini.

Gilles Marini Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na pitanje jesu li svoj odnos uspješno priveli kraju usprkos uzvicima njezinog dečka, glumac je sa smijehom izjavio kako je sve bilo gotovo za 14 sekundi.

Danas 44- godišnji glumac svjetsku je slavu stekao ulogom Dantea, zgodnoga susjeda Samanthe Jones koju je na malim ekranima, a zatim i na velikom kinoplatnu utjelovila glumica Kim Cattrall.

  • +7
Kim Cattrall Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osvrnuvši se na svoju ulogu u filmu 'Seks i grad' iz 2008. godine, Marini je priznao kako je dobio veliku pozornost od žena i od muškaraca te da je zbog toga iznimno počašćen.

'Uvijek sam sve to smatrao šarmantnim i ogromnim plusom u svom životu', ističe glumac koji je nakon uloge Dantea imao niz manjih uloga u različitim filmovima i serijama.