ne žali zbog ničega

Godinama u svađi: Kim Cattrall otkrila kako danas izgleda njezin odnos s bivšom kolegicom iz 'Seks i grada'

23.09.2020 u 20:22

Bionic
Reading

Kako je imala priliku potvrditi u svom novom intervjuu američka glumica Kim Cattrall, kojoj je karijeru obilježila uloga Samanthe u hit seriji 'Seks i grad', i dalje nije zainteresirana za popravak narušenog odnosa s glumačkom kolegicom iz serije, Sarah Jessicom Parker

Slavna 64- godišnju Kim Cattrall u intervjuu za Los Angeles Times otkrila je kako danas izgleda njezin odnos s 55- godišnjom Sarah Jessicom Parker, kolegicom iz hit serije 'Seks i grad' u kojoj su glumile nerazdvojne prijateljice.

'Sve je na Googleu, stoga vas potičem da tamo pronađete što sam rekla o našem odnosu', objasnila je Cattrall ističući kako se zbog ničega ne kaje.

  • +7
Kim Cattrall Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nagađanja o narušenom odnosu sa glumicom Sarah Jessicom Parker, Cattrall je prvi put potaknula 2017. godine kada je javnosti otkrila da sa svojim kolegicama iz serije, Kristin Davis, Cynthiom Nixon i Sarah Jessicom Parker nije toliko bliska kao njihove persone na malim ekranima.

Seks i grad Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Nikada nismo bile prijateljice već kolegice, i to je na neki način zdrav odnos', svojedobno je Cattrall izjavila britanskom voditelju Piersu Morganu, a po pitanju Parker, 64- godišnja glumica izjavila je kako je mogla biti pristojnija te da ne zna koji su njezini problemi jer ih ona nema.

U veljači 2018. godine, Parker je putem društvenih mreža odlučila javno izraziti sućut Kim Cattrall nakon smrti njezina brata Chrisa.

'Majka me danas pitala kada će te ta licemjerna Sarah Jessica Parker ostaviti na miru?vDopustite mi da ovo vrlo jasno razjasnim, ako već nisam. Ti nisi moja obitelj niti moja prijateljica, stoga ti se posljednji put obraćam kako bi prestala iskorištavati moju tragediju da bi u javnosti zadržala imidž 'dobre djevojke'', napisala je tada Cattrall na Instagramu nakon javne sućuti upućene od strane kolegice iz serije.

  • +5
Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick Izvor: Profimedia / Autor: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Kada s nekim nisi razgovarao više od osam godina, izražavanje javne sućuti nije najosobnije niti najbolje rješenje', rekao je tada izvor blizak Kim Catrall ističući kako je glumica s lakoćom mogla osobnim putem kontaktirati Cattrall, no od svega je odlučila napraviti 'spektakl' putem društvenih mreža.

Njihova svađa također je pridonijela odluci Kim Cattrall da ne glumi u trećem filmskom nastavku serije 'Seks i grad' izjavivši za britanski Daily Mail u srpnju 2019. godine kako više ne planira raditi na toj franšizi.

'Naučila sam svoju lekciju u životu, a ona je da nadalje planiram raditi s dobrim ljudima i pokušati se zabaviti', tada je izjavila Cattrall.