NIŠTA OD PRIMIRJA

Princ Harry još jednom odbio očev poziv: Hoće li kralj Charles prekinuti sve veze?

06.11.2023 u 14:44

Bionic
Reading

Poziv da prisustvuje 75. rođendanu kralja Charlesa III, vojvoda od Sussexa navodno je odbio, zakompliciravši time ponovno odnose s kraljevskom obitelji

U Clarence Houseu u Londonu kralj Charles III idućeg će tjedna organizirati proslavu svog 75. rođendana. A iako je poslao poziv i svom mlađem sinu, princu Harryju, on je poziv - odbio.

Poziv su dobili tek najbliži članovi obitelji, kao i prijatelji, no princ Harry i ovaj će događaj propustiti i zbog toga, čini se, niti najmanje ne žali.

To sve govori o njihovom trenutnom odnosu, budući da su prije pet godina princ Harry i Meghan Markle odlučili pomaknuti odlazak na medeni mjesec, a sve kako bi prisustvovali vrtnoj zabavi u čast njegovog 70. rođendana.

ZVJEZDANA EKIPA

Princ Harry ostavio kod kuće Meghan s djecom i otputovao na utrku Formule 1

Pogledaj galeriju

Ovo je drugi put da je princ Harry odbio svog oca. Prvi je put to bilo u rujnu, kada je odbio kraljev poziv da mu se pridruži u Balmoralu povodom godišnjice smrti kraljice Elizabete II.

Inače, posljednjih se dana piše kako su princ Harry i kralj Charles III i dalje u zategnutim odnosima te ne pričaju, a sve je potenciralo Charlesovo razočaranje što je njegov sin 'oprao' kraljicu Camillu u svojim memoarima 'Spare'.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

To je sve samo nastavak loših odnosa otkako su on i Meghan odlučili napustiti kraljevsku obitelj i svoj život nastaviti u Americi, gdje koriste svaku prigodu da iznesu optužbe na pojedine članove obitelji.