kao u seriji

Meghan Markle iznenadila priznanjem: 'Ovo mi nije stvarno ime'

14.10.2023 u 12:28

Bionic
Reading

Meghan Markle iznenadila je svoje obožavatelje kada je otkrila da joj je pravo legalno ime Rachel, isto kao i ime lika kojeg je glumila u seriji 'Suits'

U Tik Tok videu, koji je ubrzo postao viralan, novinarka je zabunom nazvala vojvotkinju od Sussexa imenom Rachel, referirajući se na njezinu poznatu ulogu Rachel Zane u seriji 'Suits'. Meghan Markle na to je odgovorila priznanjem koje je sve iznenadilo.

'Moj pravo ime u stvarnom životu je Rachel. Nikada me nitko nije oslovljavao tako, ali moji su me roditelji nazvali Rachel Meghan Markle. To mi je uzrokovalo mnoge poteškoće s pravnim dokumentima tijekom mog života', izjavila je Meghan, na što je novinarka dodala da ju zasigurno zbog serije 'Suits' ime još više zbunjuje.

'Da, točno. Dakle, zapravo ste me nazvali mojim prvim imenom', nasmijala se vojvotkinja pa se našalila s novinarkom koja je tvrdila da nije imala ovu informaciju.

'Ma sigurno ste znali kada ste postavljali pitanje!', rekla je kroz smijeh Meghan Markle.

  • +3
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: JERRY PEREZ / Pacific coast news / Profimedia

Intrigira kako je ovo priznanje došlo baš u danima kada se puno govori o ponovnom snimanju serije 'Suits' te mogućnosti oživljavanja njene glumačke karijere ponovnim igranjem odvjetnice Rachel Zane, pa se postavlja pitanje koliko je sve bilo slučajno...