NJEN ŠAMPION ŽIVOTA

U znaku ljubavi: Veliko slavlje u obitelji Lepe Brene

23.07.2019 u 20:07

Bionic
Reading

Najpopularnija izvođačica bivše države i njezin suprug u ljubavi su skoro tri desetljeća, a njihov brak slovi za jedan od najskladnijih na sceni, u regiji. Lepa Brena i Slobodan Živojinović podržavaju jedno drugo podržavaju u svemu, a sve važne datume proslavljaju sa zadovoljstvom ne propuštajući priliku da ih obilježe i na društvenim mrežama

Nekadašnji tenisač danas je napunio 56. godina, a Lepa Brena mu je uputila emotivne riječi. 'Boki, sretan ti rođendan. Sretan rođendan šampione života i tenisa', poručila je voljenom suprugu jedna od najvećih regionalnih zvijezda. Sve je oduševila fotografijom za ovu čestitku na kojoj Slobodan Živojinović pozira u smokingu i leptir-mašni.

Par je upoznao Velimir Bata Živojinović 1987. godine na premijeri filma 'Hajde da se volimo'. Nedugo zatim su krenuli u vezu, a vjenčali su se krajem 1991. u Beogradu na 'svadbi stoljeća'. Ubrzo su dobili sina Stefana, a godinama kasnije i Viktora. Stefan danas ide stopama svoje majke i bavi se glazbom, dok su Viktor i Filip u poduzetničkim vodama.

  • +6
Lepa Brena Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX