na cvjetnom

U ženskom društvu: Nikolina Pišek s prijateljicama ispratila staru godinu

01.01.2024 u 12:03

Bionic
Reading

Brojni su Zagrepčani sinoć centar grada pretvorili u najzabavnije mjesto. Cvjetnim trgom, Bogovićevom i okolnim ulicama orila se pjesma, a dobro raspoloženi građani nazdravljali su u čast 2024. godine. Među njima je bila i Nikolina Pišek sa svojim prijateljicama

Već se oko podne jučer centar Zagreba počeo lagano puniti, a sunčano vrijeme i visoka temperatura bili su sjajan preduvjet za dobru zabavu. Stolovi u zagrebačkim kafićima bili su puni veselih lica, a među njima je bila i Nikolina Pišek.

5 komada koje trebate imati u ormaru Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr/Profimedia

Iako Nikolinu ne viđamo često kako partija, ovaj je put uživala u društvu svojih prijateljica, a djelić atmosfere prenijela je i na Instagramu.

Uz pjesmu 'Kako je dobro' Novih fosila prijateljice su se rasplesale, a sjajno raspoložena Pišek pjevala je uglas s ostatkom ekipe u poznatom zagrebačkom kafiću na Cvjetnom trgu.

Odjevena u kožne kratke hlačice i crnu bomber jaknu pokazala je kako izvrsno fura grunge stil, a cjelokupni dojam podigla je i odabirom crnih bajkerskih čizama koje su proporcijama istaknule vitke noge.

poznata lica

Gužva na špici: Nikolina Pišek u izazovnom izdanju, Iva Todorić i Olja Vori zablistale

Pogledaj galeriju

Rezime godine podijelila je na Instagramu prisjetivši se lijepih trenutaka kojima ju je ova godina nagradila.

Posebno ponosna voditeljica je bila u srpnju kada je njezina kći Hana nakon šestogodišnje predanosti i odricanja diplomirala medicinu u Milanu. Osim toga, Nikolina se vratila na RTL, a svoju je godinu ocijenila kao vrlo uspješnu!

'Najbolje stvari u životu događaju se kada ih najmanje očekuješ. Nisam očekivala da ova, toliko teška 2023. godina za cijelo čovječanstvo bude ovoliko blaga prema meni. Neki novi dobri ljudi, nove energije, putovanja, putovanja, nova iskustva, novi projekti, nove dimenzije dobre i pozitivne energije… Stvarno iza kiše dolazi sunce. Ponosna sam, zahvalna na svemu i sretna. I to želim svima vama na tone, od sada nadalje. Da blagost i jednostavnost i tiha nenametljiva sreća zavladaju svugdje, u svim domovima', napisala je u objavi.