doček 2024.

Naši dečki se znaju zabaviti: Evo kako su slavili Vatreni

01.01.2024 u 10:39

Bionic
Reading

Naši Vatreni oduvijek su znali kako proslaviti svoje pobjede, a njihovo feštanje uvijek pratimo s velikim odobravanjem jer, ipak, zaslužili su! Uspjehe cijele godine proslavili su i jučer u društvu svojih bližnjih

Iako većina zazire od 'najluđe noći u godini', na kraju većina ipak isprati staru i dočeka novu. Značajne uspjehe ostvarili su ove godine i naši Vatreni koji su se plasirali na Europsko prvenstvo u Njemačkoj, ali i odradili uspješne godine u velikim klubovima čijih su igrači.

Zagrebački dečki Joško Gvardiol, Borna Sosa i Andrej Kramarić ispoštovali su zagrebačku tradiciju pa su dan proveli na potezu Bogovićeva-Cvjetni trg, gdje su se zabavljali s prijateljima.

Iako je prije svega par dana Joško Gvardiol branio boje Manchester Cityja odigravši cijelu utakmicu protiv engleskog kluba Sheffield United, doček u Zagrebu nije mogao propustit. U crvenom sakou Joška je snimila obožavateljica kako se s prijateljima zabavlja u poznatom zagrebačkom kafiću, a video objavila na društvenim mrežama našalivši se kako ju je miljenik žena 'snimio'.

@izzy09.10.95 A ono, snimio me @Josko_Gvardiol ♬ original sound - Izabela Čerkuć

U drugom poznatom kafiću s prijateljima je slavio i Borna Sosa koji je izdvojio nekoliko trenutaka da se fotografira s brojnim obožavateljima. Uz Bornu je stajala i njegova samozatajna djevojka Ivona Šimunović koja je, kako se čini, prihvatila da interes javnosti za njezinog dragog rapidno raste.

Uz zabavu u centru Zagreba, Sosa se odužio i svom kvartu - Prečkom - gdje je pripremio vatromet koji je oduševio stanovnike poznatog kvarta koji su se u Facebook grupi zahvalili našem proslavljenom nogometašu.

'Htio bih zahvaliti gospodinu koji je napravio ovaj spektakl u ponoć. Kralju svaka ti čast', napisao je, a simpatični 25-godišnjak obećao je isto učiniti i sljedeće godine.

U istom se kafiću s prijateljima zabavljao i naš Andrej Kramarić! U njegovom je društvu bio i markantni Jakov Medić, nećak Darija Šimića koji trenutno igra za Ajax, ali i Darijev 20-godišnji sin Roko Šimić koji igra za Red Bull Salzburg.

Dominik Livaković također praznike provodi daleko od Turske gdje igra za Ferenbahče, a staru je godinu ispratio u društvu svoje supruge Helene te njihovog haskija u opuštenoj atmosferi šetnje po zagrebačkom lijepom vremenu.

U krugu najbližih novu je godinu dočekao i Marko Livaja. Zagrlivši svoju voljenu Iris i poznati je Hajdukovac ušetao u 2024, a Iris je u zajedničkoj čestitci napisala: 'zdravlja, sreće… gazite bez straha.'

BLAGDANSKA ATMOSFERA

Veseli Badnjak na zagrebačkoj špici: Centar grada okupirali političari i sportaši

Pogledaj galeriju