PONOVNO ZALJUBLJEN

U zagrljaju 12 godina mlađe ljepotice: Nakon propalog braka s Megan Fox, zvijezda serije 'Beverly Hills' pronašla je novu ljubav

07.01.2021 u 11:00

Bionic
Reading

Nakon što ga je njegova slavna supruga, glumica Megan Foxx, ostavila zbog mlađahnog repera Machine Gun Kellyja, Brian Austin Green bio je potpuno slomljen. No, njegova patnja nije dugo trajala. Glumac se okružio lijepim ženama kojima je pokušavao zacijeliti bolne rane, a čini se kako je sada pronašao onu pravu

Zvijezda popularne serije 'Beverly Hills, 90210' ljubavi je odlučila dati novu šansu. Glumac Brian Austin Green, koji iz desetogodišnjeg braka s Megan Fox ima trojicu sinova, dugo je pokušavao pronaći novu ljubav, a onda je upoznao 12 godina mlađu Sharnu Burgess, australsku plesačicu koja je osvojila njegovo srce.

Par je po prvi put zajedno snimljen na odmoru na Havajima. Brian i Sharna ondje provode prve dane nove 2021. godine, a sudeći prema paparazzi fotografijama, slavni glumac dugo nije bio ovako sretan i nasmijan. Glumac je lijepu plavušu neprestano častio zagrljajima i poljupcima pa vrućih scena iz plićaka nije nedostajalo.

  • +23
Brian Austin Green i Sharna Burgess Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Čini se kako se zaljubljeni golupčići nisu pretjerano zamarali znatiželjnim pogledima, kao ni činjenicom da bi njihova ljubav mogla biti otkrivena. Tijekom boravka na plaži, Brian i Sharna nisu se odvajali jedno od drugog, a paparazzi su ih uspjeli snimiti i u naletu strasti.

Glumac je prije plavokose Sharne bio povezivan s nekoliko žena koje su mu izgleda bile prolazna avantura. Nedugo nakon što je u medije dospjela vijest o njegovu razvodu, glumac je viđen s Courtney Stodden, 25-godišnjom kompozitoricom i modelom, a pisalo se i kako se zabavlja s modelom Tinom Louise, nakon što su zajedno viđeni na ručku.

Glumac je zbog brojnih romansi u kratko vrijeme stekao status ženskaroša, a ima li ozbiljne namjere s mlađahnom plesačicom ili je riječ o još jednoj prolaznoj ljubavnoj avanturi, preostaje nam tek doznati.