SVE VEĆI TRBUŠČIĆ

U sretnom iščekivanju: Csilla Barath Bastaić pokazala kako joj raste trbuh i koliko sjaji u trudnoći

17.03.2022 u 14:03

Bionic
Reading

Csilla Barath Bastaić na Valentinovo je iznenadila viješću da s dugogodišnjim dečkom, radijskim voditeljem Matkom Antonovićem očekuje prinovu. Lijepa 41-godišnja glumica pokazala je kako joj raste trbuh i koliko sjaji u trudnoći

Glumica, koja je publiku osvojila ulogama u serijama 'Villa Maria' , 'Čista ljubav', 'Dar mar', 'Kud puklo da puklo', 'Dnevnik velikog Perice' više je puta je u svojim intervjuima isticala kako voli držati svoju privatnost za sebe te da se ne želi previše medijski eksponirati.

'Naravno, postoje neke zadatosti posla koje se moraju poštovati i ne mogu izbjeći, ali balans je ono čemu težim. Nadam se da za sada uspijevam u tome', rekla je Csilla Barath Bastaić za 24sata.

Sada je u šestom mjesecu trudnoće i sudeći po fotografijama na Instagramu uživa u očekivanju prinove. Kolegice Bojana Gregorić Vejzović, Nataša Janjić Medančić, Ana Maras Harmander, Katarina Baban, Mirna Medaković Stepinac, Petra Dugandžić, Sementa Rajhard oduševljene su Csillinom zadnjom objavom. Glumica je pozirala nasmješena na ljuljačci.

S radijskim voditeljem Matkom Antonovićem s kojim je u vezi od 2015. godine. Svojedobno je izjavila da joj je on velika podrška te su za nju obiteljska i partnerska podrška neprocjenjiva. Otkrila je da je otkrila zadovoljstvo u sađenju biljaka. Ima mali vrt i najviše je veseli 'u rano proljeće čupati, kopati, saditi i promatrati život svog tek zasađenog cvijeća'.

  • +3
Csilla Barath Bastaić Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL