već je na pola puta

Nakon sedam godina veze stiže prinova: Csilla Barath Bastaić je trudna

14.02.2022 u 18:21

Bionic
Reading

Csilla Barath Bastaić obožavatelje i pratitelje na društvenim mrežama iznenadila je predivnom viješću. Na svom Instagram profilu otkrila je da će postati majkom, a iza nje je već pola puta trudnoće

'Loading - 50% complete', napisala je Csilla Barath Bastaić uz svoju najnoviju fotografiju na Instagamu na kojoj pozira na plaži, uz zalazak sunca i već jasno vidljiv trudnički trbuščić.

Ovom objavom 41-godišnja glumica otkrila je kako će za otprilike 20 tjedana postati majkom, a prema svemu sudeći ona i njezin partner, radijski voditelj Matko Antonović to željno iščekuju.

Csillina objava odmah je privukla pažnju njezini prijatelja i pratitelja koji su joj požurili čestitati na lijepoj vijesti, koju je objavila baš na Dan zaljubljenih. Među prvima su joj čestitale Jelena Veljača, Nives Ivanišević, Ida Prester i Larisa Lipovac, a glumica Nataša Janjić Medančić joj je duhovito napisala: 'Aaaaaaaaaaaa Csillaaaaaa. Kakva divna vijest!!!! Sretno ti od srca. I ova polovica puta i ostatak života. Nemoj reći samo da te nisam upozorila.'

Inače, ljubavna priča Csille Barath Bastaić i radijskog voditelja Matka Antonović započela je 2015. godine, a dijete će biti kruna njihove dugogodišnje lijepe ljubavne priče.

  • +4
Csilla Barath Bastaić Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL