NAPOKON ONAJ PRAVI

Savršena ljubavna priča naše poznate glumice

26.01.2017 u 10:36

Bionic
Reading

Prije godinu dana glumica Csilla Barath Bastaić zaljubila se u naočitog radijskog voditelja Matka Antonovića, a koliko je sretna u ljubavi, donedavno vrlo samozatajna Csilla, više ne skriva, čemu svjedoče i njezine fotografije na Instagramu

'Ljubav ne bira, ni mjesto, ni vrijeme, možda me iznenadi', rekla je Csilla Barath Bastaić prije dvije godine u razgovoru za tportal nakon kraja devetogodišnje ljubavne veze i raskida zaruka s liječnikom Natkom Beckom.

A ljubav ju je itekako iznenadila godinu dana poslije kad je upoznala radijskog voditelja na radiju 101 Matka Antonovića s kojim je danas u sretnoj vezi. Zaljubljenik u dobru glazbu, Johnnyja Casha, pse i prirodu itekako je usrećio lijepu Csillu, koja je nakon života na dvije adrese, onoj zagrebačkoj i londoskoj, malo usporila ritam i posvetila se više sebi i svom privatnom životu.

'Želim živjeti svoj život bez da se jednog dana okrenem i kažem A što ako...? To pitanje me gura dalje iz dana u dan. Moj cilj je tvoriti si život koji će biti dobar balans obitelji i posla', rekla je Csilla.

Proteklu godinu glumila je sporedne uloge u nekoliko filmova, 'Papar i sol' Danila Šerbedžije, 'Fuck Off I Love You' Anđela Jurkasa te 'Winnetou & Old Shatterhand' Philippa Stölzla.

IfYouAreNotGettingHappierAsYouGetOlderThenYou'reFuckingUp #happy #birthday #love #dogrules

A photo posted by Csilla Barath (@csillbabe) on

RomanticWalker #frozenlake #winterlove #sundaymood

A photo posted by Csilla Barath (@csillbabe) on

1.1.StateOfHeart #happynewyear

A photo posted by Csilla Barath (@csillbabe) on

Peonies and the Banjo #spring #flowers #pink #sun #newapartment

A photo posted by Csilla Barath (@csillbabe) on