najljepši dani

U slatkom iščekivanju: Naše poznate trudnice otkrile su nam kako provode vrijeme do poroda

25.10.2020 u 17:06

Bionic
Reading

Mnogi su predviđali da će pandemija i dugotrajna karantena rezultirati pravim 'baby boomom' u svijetu slavnih, a čini se da su i bili u pravu. Već nekoliko tjedana svjedočimo brojnim objavama trudnoće ili rođenjima bebica, a čini se kako taj uzlazni trend neće uskoro stati. Pročitajte što su nam buduće mame ispričale o tome u čemu najviše uživaju iščekujući dolazak svojih beba

Od Orlanda Blooma, preko Tamare Ecclestone, do Gigi Hadid, mnogi su slavni u ovoj neobičnoj godini postali roditelji ili su povećali broj svoje djece. Stoga će 2020. ostati zapamćena kao godina u kojoj je rođen, ali i začet rekordan broj beba među slavnima. Naše smo poznate trudnice zamolili da nam otkriju kako se spremaju za tu veliku promjenu.

Posljednjih tjedana najviše se pisalo i govorilo o trudnoći naše 'kraljice svadbi' koja je početkom listopada otkrila da je u četvrtom mjesecu drugog stanja te da ona i suprug Nenad Tatarinov očekuju prvo dijete.

'Uživam u novom stanju, a koje je potpuno drukčije, zanimljivo i hvala Bogu za mene vrlo ugodno. U gužvi sam kao da nije Covid, kao da nisam ni trudna. Znači non-stop radim, a ne radim ništa trudnički (smijeh). Ponašam se u skladu s propisima, a zapravo sam od jutra do mraka u pogonu zbog Majushke. Budući da nisam imala ni mučnine ni umor niti bilo kakve tegobe u trudnoći, do sada sam bila aktivna', kaže nam Maja Šuput.

Kad je riječ o hrani, Maja kaže da jede sve isto, samo puno češće.

'Recimo, sad u automobilu imam puno hrane, a da budem iskrena, uvijek sam nešto grickala i prije. Nemam nekih prevelikih trudničkih želja. Što se tiče filmova i serija, navečer gledam sve moguće, ali to nema veze s trudnoćom, tako bi bilo i da nisam trudna. Cijela kozmetička linija se razvija, neki proizvodi su vani, plasiramo ih u proizvodnju i prodaju. Uglavnom vrijeme provodim u uredu. Idem tri puta tjedno na trudnički pilates, što me čini izuzetno sretnom jer vježbam pod budnim okom trenerice jedan na jedan. Kad nemam pilates, idem u svoju teretanu i šećem se po traci jer ne znam... najradije bih skakala i plesala po svom običaju. Sve je isto, samo ja rastem. I dalje je moja energija na nivou, i dalje mi se ne spava', ispričala je sretna Maja koju gledatelji trenutno mogu pratiti u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Voditeljica Maja Ciglenečki također u ovoj, za nju drugoj trudnoći, poput svoje imenjakinje, nema nikakvih tegoba. Dobro se osjeća, a do četvrtka je bila aktivna te je odrađivala svoje obaveze u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska' te na Drugom programu Hrvatskog radija.

'Trenutno najviše uživam u pripremi terena za našeg dečkića: vadim iz ormara Lukine dekice i odjeću i baš me to nekako vraća u prve tjedne njegovog života. Već sam zaboravila kako je bio mali kada se rodio, pa sada guštam gledajući njegove krpice koje će uskoro naslijediti braco', ispričala nam je Maja.

Ana Vučak Veljača čeka prvo dijete sa suprugom, scenografom Ivanom Veljačom. Glumica planira još neko vrijeme raditi, a na porodiljni dopust će početkom prosinca jer treba roditi u veljači.

'Uživam u svakom danu jer svaki dan donosi nešto novo. Super mi je činjenica da će nam se pridružiti još jedan mali član obitelji. Divno mi je gledati trbuščić koji je svaki dan sve veći, a beba sve živahnija. Krenuli smo s osmišljavanjem dječje sobice, što je nešto potpuno novo za nas i zabavno je', rekla nam je Ana.

Jedna od najnovijih trudnoća za koje smo saznali, koja je iznenadila i razveselila mnoge, a najviše nju i supruga Vjekoslava ona je nekadašnje pjevačice grupe Divas, Marije Husar Rimac. Premda se gotovo pomirila s tim da će njen 6-godišnji sin Ivan ostati jedinac, prirodno je zanijela u 46. godini i cijela obitelj željno iščekuje početak 2021., kad stiže još jedan dječačić.

'Od prvog trena pri samoj pomisli da iščekujem dijete presretna sam jer je to za mene i moju obitelj veliko Božje čudo. Redovito uzimam vitamine i dva puta odlazim na treninge za trudnice. Što se tiče uređenja sobice za malenog, maksimalno ćemo iskoristiti Ivanove stvari, recimo kolica, kinderbert i veće stvari, a s robicom ću se izguštirati i krenuti u poveći šoping', priznala je Marija.