uskrs na traumatologiji

Robert Ferlin nakon nastupa u emisiji 'Zvijezde pjevaju' završio u bolnici

18.04.2022 u 16:29

Bionic
Reading

Muški zvjezdano-mentorski, po mnogima najzabavniji par Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battifiaca ovogodišnje sezone popularnog HTV-ovog showa zadnju emisiju će pamtiti po nezgodi. Radijski voditelj završio je na traumatologiji zbog rupture mišića na lijevoj nozi

'Sve je počelo u subotu na generalnoj probi emisije. Skupa s Marijem silazio sam po stepenicama prema bini gdje smo imali zadnji pokus za našu izvedbu pjesme 'Petrsin i češanj' autora, pjevača i osnivača Bonace, legendarnog Duška Jeličića Duleta. Prilikom silaska odjednom sam osjetio snažnu bol u nozi. Isprva sam mislio da je grč, ali kako taj grč nije prolazio, na HTV je potom na poziv došla Hitna pomoć čiji su mi liječnici predložili da me odvedu u Traumu. Pitao sam ih hoće li me vratiti do početka showa, ali kako mi nisu na to mogli odgovoriti, odlučio sam, na vlastitu odgovornost, ostati i otpjevati svoje', ispričao je Robert Ferlin za Jutarnji list.

Kako mu je noga natekla, a bol bila sve jača nakon završetka otišao je u zagrebačku Kliniku za traumatologiju. Ferlin je kazao da su ga opskrbili tabletama protiv bolova i da čekam utorak, odnosno prvi radni dan kad će se javiti riječkim liječnicima koji će zagrebačku dijagnozu potvrditi i ultrazvukom. Čuo se i s fizioterapeutom nogometnog kluba 'Rijeka' koji bi ga trebao osposobiti da u subotu bude sposoban nastupiti u novoj epizodi showa.

'Svi s kojima sam razgovarao rekli su mi da ovakva ozljeda traži desetak dana mirovanja i dodali da nisam normalan što razmišljam o showu. Ali to, da nisam normalan, mislim da već svi znamo. Dakle, bude li iole moguće, evo me u subotu u Zagrebu. Publika će biti uskraćena za moje neodoljivo plesno umijeće, ali nadoknadit ću to pjevanjem', najavio je radijski voditelj.

  • +3
Robert Ferlin Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL