GOLEMA TUGA

U samo tri godine izgubio je oca, brata, nećaka, a sada je Jamesu Morrisonu preminula supruga (45)

08.01.2024 u 10:21

Bionic
Reading

U samo tri godine James Morrison izgubio je oca, brata, nećaka, a sada i suprugu, koja je preminula u kući u kojoj su živjeli s dvije kćeri

Šokantne vijesti potresle su glazbeni svijet kada je Gill Catchpole, partnerica pjevača Jamesa Morrisona, u dobi od 45 godina pronađena mrtva u njihovoj obiteljskoj kući.

Gill Catchpole pronađena je mrtva u domu u engleskom selu Whitminsteru u Gloucestershireu, a uzrok smrti još nije poznat.

S autorom hita 'You Give Me Something' bila je u vezi 22 godine te je s pjevačem imala dvije kćeri, 15-godišnju Elsie i 5-godišnju Adu.

James Morrison Izvor: Profimedia / Autor: Sue Andrews / Avalon / Profimedia

Tragično preminula Catchpole vodila je lokalni ugostiteljski obrt te je imala zdravstvenih problema. Naime, prošle godine obratila se pratiteljima na društvenim mrežama s vijesti odlasku na transplantaciju bubrega.

Morrison, koji je do 2022. godine izdao preko deset albuma, odlučio je staviti karijeru na pauzu kako bi bio podrška partnerici. Situaciju mu je dodatno otežala činjenica što je u roku od tri godine izgubio oca Paula, starijeg brata Alexisa i nećaka Calluma.

Njegova posljednja objava na Instagramu slama srca, prikazujući ga u njegovom kućnom studiju s gitarom ispred računala na kojem je pokrenut softver za snimanje nekoliko sati prije nego što je Gill pronađena mrtva.

'Gill je pronađena mrtva u petak u obiteljskoj kući u Whitminsteru. James je shrvan i trenutno je uz obitelj. Pokušava biti snažan zbog djevojčica i zamolio je da mu javnost omogući potpuni mir', stoji u priopćenju uz navod kako ne postoji sumnjive okolnosti njene smrti.