NE MOŽE SE POMIRITI

Matija Vuica objavila fotografiju s voljenim Juricom koja mami suze na oči

04.01.2024 u 10:58

Bionic
Reading

Tjedan dana od iznenadne smrti pjevača Jurice Popovića njegova životna partnerica i najveća ljubav, pjevačica i dizajnerica Matija Vuica, na svom je Instagram Storyju objavila fotografiju koja ne ostavlja nikoga ravnodušnim

Uz stihove pjesme 'Pjesma O Našoj Ljubavi', odnosno 'Pjesmo, Ljubavi Moja', Matija Vuica na svom se Instagram Storyju prisjetila velike ljubavi koju je više od 40 godina živjela s glazbenikom Juricom Popovićem.

Na fotografiji, objavljenoj uz pjesmu, njih dvoje namazani blatom po licu, ljube se bosonogi na pješčanoj plaži, a ista mami suze na oči svima koji su bili upoznati s njihovom ljubavnom pričom.

Skladatelj, tekstopisac, aranžer i producent, koji je prošle godine obilježio i 40 godina stvaralaštva, preminuo je 28. prosinca prošle godine i ostavio glazbenu scenu, ali i voljenu Matiju u šoku i suzama.

  • +3
Jurica Popović Izvor: Pixsell / Autor: Zarko Basic/PIXSELL

Podsjetimo, Matija Vuica i Jurica Popović upoznali su se i zavoljeli prije 45 godina. Ljubav se rodila na metkovskoj rivi - korzu ispred hotela gdje su se sastajali sa svojim ekipama. Jurica je bio jedan od rijetkih koji je srednju školu pohađao van Metkovića, u Splitu.

Izdvajao se i izgledao drugačije, bio je DJ i poprilično nedostupan, a Matija je, kako je ranije otkrila, 'zato bio napet pa se potrudila da je primijeti što joj je nakon nekog vremena i uspjelo'.

vječni počinak

U Metkoviću održan posljednji ispraćaj Jurice Popovića

Pogledaj galeriju

Oboje su isticali kako ih brak kao institucija nikad nije privlačio te da 'žive uz toleranciju, slobodu i uzajamno poštovanje'. Potpuno su bili usredotočeni jedno na drugo te su vjerovali da je upravo to jedan od razloga dugovječnosti svoje veze.

Zajedno su prošli mnoge obiteljske tragedije no među njima nikad nije bilo nervoze, propitkivanja, nepovjerenja, svađa... U svakoj prilici su jedan o drugome uvijek govorili s puno ljubavi.