HITNO OPERIRAN

Sve je iznenadio priznanjem: Michael Bolton blagdane će pamtiti po ovome

06.01.2024 u 15:15

  • +2

Michael Bolton

Izvor: Profimedia / Autor: Jorge Nunez / Zuma Press / Profimedia

Bionic
Reading

Kraj 2023. godine poznati američki glazbenik dočekao je s dijagnozom tumora na mozgu zbog koje je hitno operiran

Neposredno prije Božića danas 70- godišnji Michael Bolton završio je na operacijskom stolu.

'Želim započeti tako što ću svima poželjeti sretnu i zdravu novu godinu. Također, želim podijeliti s vama da mi je 2023. na kraju donijela neke vrlo neočekivane izazove. Neposredno prije praznika otkriveno je da imam tumor na mozgu, zbog čega sam hitno operiran', otkrio je pratiteljima na društvenim mrežama.

'Zahvaljujući nevjerojatnom medicinskom timu, operacija je bila uspješna. Sada se oporavljam kući i okružen sam ogromnom ljubavlju i podrškom svoje obitelji', dodao je.

Bolton se proslavio baladom 'How Am I Supposed To Live Without You', koja je objavljena 1990. i s kojom je stigao do 4. mjesta na britanskoj glazbenoj ljestvici.

Michael Bolton - How Am I Supposed To Live Without You Izvor: Društvene mreže / Autor: Michael Bolton

Tijekom glazbene karijere osvojio je šest kipića American Music Awards i dva Grammyja te uspješno prodao više od 75 milijuna ploča. Sa osam albuma pozicionirao se na top 10 listi i s dva singla na prvom mjestu Billboardove ljestvice.

Poznati američki glazbenik nekoliko je puta nastupao i u Hrvatskoj, a posljednji nastup imao je 6. srpnja na ljetnoj pozornici u Opatiji.