'zvijezde pjevaju'

Nakon 12 sezona prvi put smo gledali duel, a ispali su Boris Banović i Ivana Kindl

15.04.2023 u 21:51

  • +13

'Zvijezde pjevaju' - 4. emisija

Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro za HRT

Bionic
Reading

U četvrtoj epizodi showa 'Zvijezde pjevaju' natjecatelji izvode pjesme žanra novi val i dance, a nakon završetka glasovanja gledatelja uslijedit će duel za dodatne bodove

Ove subote gledali smo četvrtu epizodu popularnog showa 'Zvijezde pjevaju' u kojoj je nastupilo šest parova i izvodilo pjesme žanrova novi val i dance. Ovu epizodu obilježila je i jedna novost jer smo nakon 12 sezona prvi puta gledali duel u kojem su sudjelovala dva tima po tri para, izvodeći Tajčinu pjesmu 'Dvije zvjezdice'. Show su napustili Boris Banović i Ivana Kindl.

Nakon izvedbi pjesama zadanih žanrova te završetka glasanja gledatelja tri para koja čine plavi i tri para koja čine crveni tim zajedničkom izvedbom poznate Tajčine balade borili su se za dodatni bod ocjenjivačkog trija kojeg čine Danijela Martinović, MarkoTolja i Mario Lipovšek Battifiaca.

  • +17
Treća emisija showa 'Zvijezde pjevaju' Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro za HRT

Izvlačenjem parova za prvi duel crvenom timu su pripali Lucija Šerbedžija i Ivanka Mazurkijević, Ivan Pažanin i ZSA ZSA te Lovro Juraga i Vjeko Ključarić, a plavom timu Boris Banović i Ivana Kindl, Jelena Perčin i Bojan Jambrošić te Davor Jurkotić i Gina Damjanović.

Podsjetimo, natjecanje su prošle subote napustili Ana Radišić i Alen Đuras kojima je presudio najmanji broj glasova gledatelja.

Uoči emisije mogli smo vidjeti kakva odlična atmosfera vlada u backstageu.

@zvijezdepjevaju Pjesmu “Dvije zvjezdice” izvest će crveni protiv plavog tima u sutrašnjoj emisiji. 😍🌟 #zvijezdepjevaju #fyp #show #glazba #hrt #foryou #music ♬ original sound - Zvijezde Pjevaju

Četvrtu epizodu showa 'Zvijezde pjevaju' rasplesanim nastupom otvorili su glumac Lovro Juraga i mentor Vjeko Ključarić koji su izveli pjesmu 'Ladies Night'.

Njihov nastup pohvalio je čaln žirija Mario Lipovšek Battifiaca te zaključio u šaljivom tonu:

'Malo mi se gadiš kako si dobar!'

Za svoj nastup od žirija su dobili tri devetke.

Uslijedio je nastup Lucije Šerbedžije i Ivanke Maturkijević koje su publiku digle na noge pjesmom 'Kišni razdraganci'.

'Nije to bila Lucija koju volim, ali nemam zamjerku', rekao je Marko Tolja pa im zajedno s Danijelom dao osmicu, a Battifiaca sedmicu.

Chef Ivan Pažanin i Jelena Žnidarić, poznatija kao Zsa Zsa izvodili su pjesmu 'Totalno sam lud' pa poslali upozorenje Vanni da ovu epizodu jednostavno - preskoči...

'Ti si stvarno totalno lud. Ovaj put sam gledao Zsa Zsu, kao mentorica se trudi prikriti njegove mane. Osim pjevačkih mana, on nema. Tebi želim dati višu ocjenu. Zsa Zsa igra na kartu drugog djeteta, ali ja to znam već nekoliko mjeseci pa mi to nije nova vijest', komentirao je Tolja pa im s Battifiacom dao skromnu peticu, a Danijela šesticu.

Glumica Jelena Perčin i mentor Bojan Jambrošić izveli su pjesmu 'Ti si moj hit' pa dobili pozitivne komentare žirija.

'Dvoglasja su bila dobra, kao i energija koju ste prenijeli. To je nešto lijepo i sviđa mi se kako rastete iz emisije u emisiju', rekao je Battifiaca i dao osmicu.

Istu ocjenu dala im je i Danijela, a bod manje udijelio je Tolja.

Publiku je potom rasplesao par koji čini modni dizajner Boris Banović i pjevačica Ivana Kindl, no Marko Tolja bio je oštar u svojoj kritici:

'I ti Kindlica znaš da je početak bio katastrofa', poručio je Marko, nakon čega mu je Ivana bacila šibu u naručje.

Posljednji su nastupili komičar Davor Jurkotić i mentorica Gina Damjanović koji su izveli pjesmu 'Srna i Vuk'.

'Davore, osjetila sam tvoju zbrinutost, ali stvarno nema razloga. Prošuljao si se kroz prvi dio, a kada se opustiš, dobro ti ide. Vidjela sam da si svako malo pogledao Battifiacu i onda nastavio pjevati', primijetila je Danijela.

'Sjećam se da sam ti prvi put rekao da imaš glas morža, a sluh pingvina. Ne znam slušaš lu savjete Marka, nadam se da ne. On je govorio da treba više otvoriti usta i da tako bolje zvuči, kod tebe je obrnuto, trebao bi više zatvoriti usta. U nekim trenucima si me podsjetio na Thompsona', rekao je Mario.

Sva tri člana žirija ocijenila su ih sedmicom.

Nakon što su svi natjecatelji izveli pjesme, a glasovanje gledatelja je završeno, prvi put u 12 sezona showa gledali smo - duel! Parovi su bili podijeljeni u plavi i crveni tim te se borili za bod žirija.

Izvlačenjem parova u prošloj epizodi, za prvi duel crvenom timu su pripali Lucija Šerbedžija i Ivanka Mazurkijević, Ivan Pažanin i ZSA ZSA te Lovro Juraga i Vjeko Ključarić, a plavom timu Boris Banović i Ivana Kindl, Jelena Perčin i Bojan Jambrošić te Davor Jurkotić i Gina Damjanović.

Izveli su pjesmu 'Dvije zvjezdice', a žiri je odlučio da je crveni tim bio bolji te je svaki od tri para dobio bod više. Upravo to bio je jedan od presudnih faktora uslijed kojeg su s najmanje osvojenih bodova kući otišli Boris Banović i Ivana Kindl.