U NOVOJ SEZONI

Ivan Penezić i Andrea Andrassy prvi napustili show 'Zvijezde pjevaju'

01.04.2023 u 21:58

  • +35

Druga emisija showa 'Zvijezde pjevaju'

Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro za HRT

Bionic
Reading

U drugoj emisiji 12. sezone showa 'Zvijezde pjevaju' parovi su izvodili pop pjesme i šansone, no ovaj put kraj emisije nije svima donio veselje

Jedan par će zahvaljujući bodovima koje će skupiti na osnovi ocjena žirija i telefonskih glasova gledatelja, na žalost napustiti ovo veselo glazbeno natjecanje.

Članovi ocjenjivačkog suda Danijela Martinović, Marko Tolja i Mario Lipovšek Battifiaca imat će važnu no možda ne i odlučujuću riječ. Jako su važni, a mogu biti i presudni telefonski glasovi.

Drugu emisiju showa otvorili su voditelj i komičar Davor Jurkotić i Gina Damjanović s pjesmom 'Ne moren bež nje' Alena Vitasovića.

'Davore, večeras si bio izvrstan. Dvoglasje je bilo savršeno. Ostani takav, molim te', izjavila je Danijela. 'Dobar je. Danijela je dobro danas rekla, stvarno si bio dobar. Intonativno si točan. Puno sigurniji nastup od prošle emisije. Komplimenti', nadovezao se Battifiaca, a za svoj nastup od žirija su dobili 19 bodova.

Voditeljica i podcasterica Ana Radišić i Alen Đuras drugi su par večeri, a na pozornici su ove subote izveli pjesmu 'Pamtim samo sretne dane' Gabi Novak.

Njihov nastup za Marka Tolju bio je 'mrvicu previše školski', a za njega su poput prvog para večeri osvojili 19 bodova od žirija.

Glumac Lovro Juraga i Vjeko Ključarić zapjevali su hit Toše Proeskog i Tonyja Cetinskog 'Lagala nas mala'.

'Ma uživao sam. Osjetim energiju, osjetim da se zabavljate. Meni ste fenomenalni', komentirao je Battifiaca. 'Lovro, ti si meni veliki problem. Tebi je scena kolijevka. Tako se dobro snalaziš ovdje', izjavila je Danijela nakon nastupa, a zadovoljstvo njihovim nastupom nije krio ni Tolja.

'Sve je rečeno. Bilo je super kao i prošloga puta', zaključio je. Od žirija ove subote osvojili su 24 boda.

Glumica Lucija Šerbedžija i Ivanka Mazurkijević zatim su se popele na pozornicu i otpjevale šansonu 'Sve smo mogli mi' Jadranke Stojaković.

'Večeras sam dobio Luciju koju sam očekivao. Bilo je malih grešaka, ali sve si mi donijela', izjavio je Tolja nakon nastupa.

'Oduševljen sam cijelom izvedbom', kratko je komentirao Battifiaca. Za svoj nastup Ivanka i Lucija osvojile su 24 boda.

Chef Ivan Pažanin i Zsa Zsa nastupili su sljedeći s pjesmom 'Čokolada' benda Idoli.

'Ono što kod vas cijenim je to što vidim da se zabavljate. To je smisao života, a ne ove emisije', komentirao je Battifiaca.

'Ma ti si sve i gotovo', komentirala je Danijela, a za svoj nastup od žirija su ove subote dobili 15 bodova.

Glumica Jelena Perčin i Bojan Jambrošić pjevali su pjesmu 'Povratak'. 'Bravo za odabir pjesme. Sve je došlo do izražaja. Mislim da je ova pjesma bila tvoj teren', komentirala je Danijela.

'Vidi se da ti je bilo bitno zapjevati ovu pjesmu. Posebno ti dobro stoji', prokomentirao je Tolja. Ovaj par za nastup je dobio 22 boda.

Modni dizajner Boris Banović i Ivana Kindl pjevali su pjesmu 'Oaza mira'. Marku Tolji njihov večerašnji nastup bio je bolji od prethodnog, dok su se Danijela i Battifiaca složili kako Boris bolje zvuči u višim tonovima. Za svoj večerašnji nastup od žirija su dobili 16 bodova.

Spisateljica i kolumnistica Andrea Andrassy i Ivan Penezić pjevali su pjesmu Arsena Dedića 'Sve što znaš o meni'.

'Ovo je bilo vrlo dobro otpjevano. Siguran i lijep nastup', komentirao je Battifiaca s čijim se riječima složio Tolja. a

Danijela je komentirala da su joj od početka nastupa Andra i Ivan bili predivni. 'Dala si komadić sebe što je izuzetno hrabro', zaključila je Danijela za posljednji nastup večeri. Od stručnog žirija dobili su ukupno 22 boda.

Osim što su nastupili posljednji, Andrea i Ivan ujedno su par koji je ovu sezonu prvi napustio nakon što su glasovima žirija pribrojani glasovi gledatelja.

'Meni je drago što je moja mama bila večeras.Jako mi je drago što sam sudjelovala, ekipa je super', izjavila je Andrassy.

'Kratko, ali slatko', komentirao je njezin partner Ivan na kraju emisije.