ROMANTIKE NE NEDOSTAJE

U najdražem društvu i veselom ozračju Rande Gerber i Cindy Crawford proslavili su 22. godišnjicu braka

01.06.2020 u 15:22

Bionic
Reading

Supermodel 90-ih Cindy Crawford i njezin suprug Rande Gerber na najljepši su mogući način obilježili svoju godišnjicu braka. Slavni supružnicu pred oltar su stali prije točno 22 godine

Nekadašnja svjetski poznata manekenka Cindy Crawford proslavila je 22. godišnjicu braka s poduzetnikom Randeom Gerberom s kojim dijeli dvoje djece.

'Sretna nam godišnjica. Prije točno 22 godine otišli smo s grupom prijatelja na Bahame i rekli sudbonosno 'da' jedno drugome. Volim te i volim život koji zajedno živimo!', poručila je zgodna Amerikanka svom voljenom čovjeku putem Instagram objave na kojoj je dala mali uvid u svoj poseban dan tog davnog lipnja.

Na fotografiji ona i Rande jedno drugoga hrane svadbenom tortom koje je dekorirana ružinim crvenim laticama.

Ništa manje romantičan na godišnjicu nije bio ni poznati biznismen koji je također 'iskopao' staru fotografiju te napisao: 'Prije 22. godine obavezao sam se zajedno letjeti s tobom Cindy, od tada te nisam napustio na tom letu. Sretna godišnjica'.

Ovu veliku obljetnicu uveličali su svojim slavnim roditeljima kćer Kaia i sin Presley, koji su im izradili tortu za kućno slavlje. Cijela obitelj toga je dana bila posebno emotivna, a u kući je vladalo veselje i radost. Gentleman Radne Gerber pobrinuo se svojoj supruzi dostaviti i 22 prekrasne ruže u boji breskve.

Podsjetimo, Radne i Cindy upoznali su se dok je ona još bila u braku s Richardom Gereom, a on u naizgled sretnoj vezi. Kemija koja je proradila nakon svega nekoliko razmijenjenih rečenica bila je jača od svega. Ubrzo nakon što su se supermodel Cindy Crawford i Rande Gerber upoznali oboje su odlučili da je bolje da prekinu tadašnje ljubavne odnose i prepuste se strastima i osjećajima.

  • +3
Cindy Crawford Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tajna njihova dugogodišnjeg odnosa, prema njezinom je mišljenju upravo u dobrom prijateljstvu koje je započelo prije same ljubavne veze. 'Zbog tog prijateljstva postoji određena doza poštovanja kod nas. Naučili smo zaista slušati jedno drugoga. I da mi nije danas suprug, voljela bih Randea imati pored sebe kao prijatelja', rekla je također tamnokosa ljepotica, za kojom je svojevremeno žudio gotovo svaki muškarac na svijetu.