igra na sigurno

Vječna kombinacija: Cindy Crawford zna da minimalističkim stajlingom ne može pogriješiti

20.05.2020 u 15:10

Bionic
Reading

Cindy Crawford, jedna od najuspješnih manekenki svih vremena, koja i danas izaziva pozornost gdje god da se pojavi, modne je lekcije svladala s najboljim ocjenama

Lijepa 54-godišnja Amerikanka koja je dominirala modnim pistama u 90-ima kad je s Lindom Evangelistom, Christy Turlington, Naomi Campbell i Tatianom Patitz predvodila grupu supermodela, ponovno je pokazala sjajan smisao za modu u još trendi outfitu za koju je dobila samo komplimente.

  • +3
Cindy Crawford Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Cindy nije mogla promaknuti fotografima u vječitoj kombinaciji jeansa i bijelog T-shirta ili bluze s kojom jednostavno ne možete pogriješiti. Traperice kraćih nogavica koje kao da su stvorene za nju, slavna je ljepotica vješto spojila s bijelim topom 3/4 rukava i efektnim ravnim natikačama.

Sunčane naočale i dobra frizura odlično su se uklopili u ovo stajliš izdanje zgodne brinete koja je godinama u sretnom braku s poduzetnikom Randeom Garberom s kojim ima dvoje djece sina Presleyja i kćer Kaiju.

  • +20
Cindy Crawford i Rande Gerber Izvor: Profimedia / Autor: Michael Williams / Shutterstock Editorial / Profimedia

Oboje su već etablirana imena u svijetu mode, osobito Kaia kojoj svi predviđaju sjajnu karijeru. 

Kaia koja s majkom ima prijateljski odnos, uvijek ističe kako joj je upravo ona veliki uzor.

'Često znam gledati stare fotografije svoje majke i to kako je ona izgledala i što je nosila u godinama u kojima sam sada ja. Velika mi je inspiracija. Definitivno se vidi koliko smo slične i zbog toga sam jako sretna. Ne krijem to da se trudim biti što više nalik njoj u karijeri, ali i životu', rekla je.