OPČINJENA NOVOM SERIJOM

Cindy Crawford uskočila u 30 godina star dres kultnog NBA igrača Dennisa Rodmana i pokazala svoje košarkaške vještine

04.05.2020 u 15:07

Bionic
Reading

Groznica zvana ‘Posljednji ples’, a koja u obliku serije pokazuje zvjezdani put Michaela Jordana i priču o košarkaškom klubu Chicago Bulls, zahvatila je milijune. Seriju napeto prati iz svoga doma i supermodel 90-ih Cindy Crawford, a koja je velik fan ovog kluba

Michael Jordan i njegovi Chicago Bullsi debitirali su prije nešto više od dva tjedna u dugo očekivanom dokumentarcu ‘The Last Dance’ (Posljednji ples) koji je 22 godine čekao na objavljivanje.

Serija se prikazuje na Netflixu i već je zaludila svijet, a čini se i brojne poznate osobe. Supermodel 90- ih Cindy Crawford jedna je od takvih.

Velika zaljubljenica u košarku čak je pokazala koliko je snažna njezina veza s kultnim NBA klubom. U novoj Instagram objavi zaigrala je košarku u svom dvorištu u Los Angelesu i to u 30 godina starom dresu legendarnog košarkaša Denisa Rodmana.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

MOOD

Objavu dijeli Cindy Crawford (@cindycrawford)

‘Evo što se dogodi kada curi iz Illinoisa date Jordanice i dres Bullsa koji joj je sam Denis Rodman dao još 90-ih. Spremam se za novu epizodu ‘Posljednjeg plesa’. Zasluge za fotografiju idu Randeu Gerberu. Molim vas da obratite pozornost na sjenu iza mene’, napisala je Crawford ispod fotografije koja je oduševila preko 130 tisuća ljudi.

U vrućim trapper hlačicama i prepoznatljivom crvenom dresu nekadašnja manekenka imitirala je famozni skok Michaela Jordana.