U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH

U moru u studenom: Branko Đurić Đuro ne mari za niske temperature, pao je kupanac

10.11.2021 u 09:18

Bionic
Reading

Mnogima je poznato to da godinama glumac, redatelj, komičar i glazbenik njeguje zdrav način života. Osim što pazi što i kako jede, redovito meditira, a s obitelji često provodi vrijeme u prirodi. Prošle godine u ovo vrijeme okupao se u Bohinjskom jezeru, a temperatura vode tada je bila samo 7 stupnjeva

Branko Đurić Đuro odvažio se i ove godine usred studenog 'očeličiti' kupanjem u hladnoj vodi, ali ovog puta to nije bilo jezero, nego je to obavio u Slovenskom primorju, u Portorožu.

Naravno da je to morao obilježiti i videom koji je pokazao pratiteljima na Instagram storyju. U svom prepoznatljivom zafrkantskom stilu poručio je: 'Da se ne bi žaba kuhala, to je najbolji recept.'

Đurić svoju top formu i energiju u dobroj mjeri može zahvaliti načinu života koji vodi. Naime već dulje vrijeme je vegetarijanac, a ne propušta ni redovito vježbanje. 'Radim transcendentalnu meditaciju svaki dan, ali imam i druge načine kojima se opuštam i kojima punim svoje baterije. Jedan je od njih druženje s pozitivnim ljudima i vrijeme provedeno s obitelji', rekao je ranije za Večernji list.

  • +3
Branko Đurić Đuro Izvor: Pixsell / Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL

Podsjetimo, popularni Sarajlija s ljubljanskom adresom već dug niz godina živi na potezu Ljubljana - Zagreb, a u našem glavnom gradu s Reneom Bitorajcem vodi kazalište Luda kuća.