NASTAVLJA DALJE

Stesao je liniju i zaplivao beauty vodama: Alex Rodriguez ne očajava zbog prekida zaruka s Jennifer Lopez

21.05.2021 u 21:01

Bionic
Reading

Nakon prekida zaruka s latino divom Jennifer Lopez, bivši igrač američkog bejzbola ne očajava. Potvrdio je to nedavno pohvalivši se značajnim gubitkom kilograma, a poput svoje bivše zaručnice sada je odlučio zaplivati beauty vodama

Bivša bejzbolska zvijezda udružio je snage s beauty i wellness kompanijom Hims & Hers kako bi stvorio prvu liniju make-up proizvoda za muškarce, a čijim je investitorom postao prošle godine sa svojom bivšom zaručnicom, Jennifer Lopez.

'Želio sam stvoriti proizvodi koji bi riješio problem s kojim se svakodnevno suočavam. Shvatio sam to dok sam skakao sa satanka na sastanak da u svojoj beauty rutini treman nešto brzo i jednostavno kako bih prikrio mrlje ili kvrge na koži lica', napisao je Rodriguez na svom Instagramu predstavljajući korektor posebno dizajniran za muškarce koji riješava nesavršenosti na koži.

Kako nadalje otkriva, njegov korektor za muškarce dostupan je u osam nijansi a stvoren je od sastojaka poput ekstrakta aloje i ulja sjemenki jojobe koje pomažu u smirivanju kože i njezinoj hidratizaciji.

Njegova bivša zaručnica Jennifer Lopez posljednjih dana puni medijske stupce učestalim druženjima s bivšim partnerom, oskarovcem Benom Affleckom koji je, poput latino dive, nedavno okončao ljubavnu vezu.

  • +7
Jennifer Lopez i Alex Rodriguez Izvor: EPA / Autor: WARREN TODA