PROMIJENILA ADRESU

U Bijelu kuću s Melanijom stigli i njezini roditelji

12.06.2017 u 12:54

Bionic
Reading

U pratnji Amalije i Viktora Knavsa, roditelja Prve američke dame, na zeleni travnjak ispred Bijele kuće u Washingtonu, sletio je helikopter u kojem su se nalazili i Barron i Melania Trump. Nakon šest mjeseci, otkako se tamo uselio ostatak obitelji Trump, predvođeni američkim predsjednikom Donaldom Trumpom, stigli su i posljednji članovi, a na snimljenim fotografijama ne može se ne primjetiti koliko je sama Melania Trump loše raspoložena

Čak šest mjeseci nakon što je Donald Trump na svečanoj inauguraciji proglašen novim američkim predsjednikom, u Pennsylvania Avenue 1600, manje poznatu adresu Bijele kuće, uselili su Melania i jedanaestogodišnji sin Barron.

Njih dvoje ostali su živjeti u New Yorku, iako se ostatak Trumpove obitelji već odavno uselio u Bijelu kuću, čekajući da Barronu završi školska godina, a od jeseni krenuti će u privatnu školu u predgrađu američke savezne prijestolnice - St. Andrews Episcopal School.

  • +4
Melania i Barron Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tročlana obitelj sletjela je predsjedničkim zrakoplovom Air Force One u zračnu bazu Andrews, u predgrađu Washingtona, a potom su se ukrcali u službeni helikopter Marine One američkog predsjednika i sletjeli na travnatu površinu ispred Bijele kuće.

Na kratkom putovanju iz Bedminstera u New Jerseyju, gdje je predsjednik proveo vikend u svom golferskom klubu, društvo su im pravili i Melanijini roditelji, Amalija i Viktor Knavs, koji žive u Americi, ali i dalje jednom godišnje odlaze u Sloveniju. Do sada su se rijetko viđali u javnosti, no očekuje se da će biti česti gosti u Bijeloj kući jer naveliko sudjeluju u odgoju Barrona. Ipak, nemaju namjeru preseliti se u Washington.

Melanijini roditelji žive na vrhu Trump Towera u New Yorku, a mnoge vikende provode s predsjedničkom obitelji u Mar-a-Lagu na Floridi te u Trumpovu golferskom klubu u Bedminsteru u New Jerseyju.

Nakon dolaska u Bijelu kuću Melania je na Twitteru objavila fotografiju obeliska u središtu prijestolnice koji se vidi s njezina prozora. "Jedva čekam da steknem uspomene u našoj novoj kući!", napisala je.