slučajno ili namjerno

Što je Melania Trump željela poručiti ovim potezom?

03.05.2017 u 13:24

Bionic
Reading

Prva dama Amerike ponovno je postala glavna tema medija nakon što je na svom privatnom, verificiranom profilu na Twitteru lajkala post koji govori o tome da je njezin suprug Donald Trump 'izgradio zid' između njih dvoje i zahladio odnose

Iako je neviđenom brzinom izbrisala post postavljen na njezinu privatnom profilu na Twitteru, dokazi da je on ipak postojao, a ona to odobrila i lajkala, ostali su. Evo o čemu se radi.

Spisatelj Andy Ostroy objavio je na svom profilu tweet i uz njega pripadajući GIF, na kojem se vidi facijalna ekspresija Melanije Trump tijekom inauguracije njezina supruga, kada je ona shvatila da se ne smiješi i ne obraća njoj, već svojoj kćeri Ivanki Trump. Ostroy se našalio uz taj GIF, napisavši: 'Čini se da je jedini zid koji je Donald Trump izgradio onaj između njega i Flotus.'

Tagiravši službene profile američkog predsjednika i njegove supruge Melanije Trump, koja je, nakon što je postala prva dama, postala i Flotus, što je engleska skraćenica za prvu damu Amerike, Twitter je to automatski postavio i na njihove stranice.

Namjerno ili ne, Melania Trump lajkala je taj status, što je Andy Ostroy odmah slikao, jer takva se prilika ne događa često. Inače, službeni profil prve dame na Twitteru odvojen je od njezina privatna. Stoga sve zanima je li se ovo dogodilo slučajno ili je, kako se Amerikanci šale, bilo poziv u pomoć očajne Melanije.

Tweet je izbrisan s njezine stranice, no nedovoljno brzo pa je postao viralan, a napravljen je i meme s hashtagom #FreeMelania.