sve je spremno

Melania Trump u velikim pripremama za preseljenje u Bijelu kuću

16.05.2017 u 11:31

Bionic
Reading

Ovo će ljeto obitelji Trump donijeti puno promjena i novosti. Prva dama Amerike Melania Trump sa sinom Barronom konačno će se preseliti iz New Yorka u Washington

Otkada je njezin suprug i Barronov otac Donald Trump izabran za predsjednika, odmah se preselio u Bijelu kuću, kako to nalažu zakoni te kako su mnogo godina prije njega radili svi njegovi prethodnici. Međutim uz malu iznimku - njegova supruga i sin ostali su živjeti u luksuznom stanu u New Yorku. 

Budući da 11-godišnji Barron pohađa školu na Upper West Sideu, dogovorili su se kako će do završetka ove školske godine ostati tamo živjeti te, kada im to obveze budu dopuštale, letjeti u Washington. 

Protekla tri mjeseca tako su funkcionirali, ali i intenzivno se pripremali za skorašnju selidbu. Tražili su prikladnu ustanovu u kojoj će njihov sin nastaviti školovanje, a sada su je i pronašli. 

Barron Trump će u rujnu krenuti u privatnu školu St. Andrew u Marylandu, udaljenu tek nekoliko kilometara od Bijele kuće, u kojoj godišnja članarina stoji 40 tisuća dolara.

'Jako smo uzbuđeni što će naš sin pohađati St. Andrew, školu koja je poznata po svojoj raznovrsnoj zajednici i predanosti akademskoj izvrsnosti. Misija te škole je upoznati i inspirirati svako dijete u zajednici koja je posvećena iznimnom učenju i trudu. Sve to svidjelo se našoj obitelji i radujemo se budućim školskim godinama koje će Barron tamo provoditi', izjavila je nedavno Melania. 

Osim toga, 47-godišnja Melania potpuno je uključena i predana uređenju dijela kuće u koju će se preseliti iz luksuznog stana na Petoj aveniji. Užurbanu i prepunu metropolu tada će zamijeniti nešto mirnijim okruženjem te će obitelj Trump napokon biti na okupu.