NERAZDVOJNE SESTRE

U Barbie stilu: Nema tko se nije okrenuo za glamuroznim talijanskim princezama

11.08.2023 u 23:08

  • +7

Princeze Maria Chiara i Maria Carolina

Izvor: Profimedia / Autor: CRY-MA / The Photo One / Profimedia

Bionic
Reading

Talijanske sestre, princeze Maria Chiara i Maria Carolina, pripadnice bivše kraljevske kuće Bourbon-Dvije Sicilije, privlačile su poglede u St.Tropezu u upečatljivim modnim kombinacijama

Dvije plavokose princeze, pripadnice jet seta, izgledale su glamurozno dok su uživale u šopingu.

Mlađa sestra, Maria Chiara za koju se priča kako je u vezi s danskim princem Christianom, nosila je mini haljinu sitnog cvjetnog uzorka dok je starija Maria Carolina bila odjevena u kratki top i tajice u ružičastom tonu.

  • +5
Princeza Maria Chiara Izvor: Profimedia / Autor: Norbert Scanella / Panoramic / Profimedia

Obje su svoja razigrana modna izdanja upotpunile espadrilama i pomno odabranim detaljima. Inače, zanimljivo je kako njihov otac princ Carlo, polaže pravo na nepostojeće prijestolje bivše kuće Bourbon-Dvije Sicilije. Riječ je o mlađoj liniji španjolske kraljevske dinastije Burbonci-Anžuvinci koja je vladala područjima južne Italije od 1734. do 1861. godine, kada je dinastija zbačena s vlasti, a Kraljevina Dviju Sicilija pripojena novoutemeljenoj Kraljevini Italiji pod Savojcima.

Nagađanja o vezi Chiare i Christiana krenula su nakon što je Christian (17) uočen kako uživa u izlasku s prijateljima na Velikoj nagradi Monaka u svibnju, a viđen je kako stoji blizu Chiare na zajedničkoj fotografiji snimljenoj na tom događaju.

St. Tropez samo je jedno od luksuznih odredišta koje sestre rado posjećuju, a žive na relaciji između Monaka, Pariza i Italije te su zvijezde društvenih mreža gdje imaju veliki broj pratitelja.