stiglo prvo dijete

Trudnoću su čuvali u tajnosti: Dominik Livaković i supruga Helena postali roditelji

06.01.2024 u 20:34

Bionic
Reading

Bivši vratar Dinama i aktualni golman turskog velikana Fenerbahçe i lijepa Zagrepčanka koju mediji nazivaju hrvatskom Meghan Markle u vezi su od 2017., a bili su dobri prijatelji prije nego što su započeli svoju vezu. Samozatajna magistrica industrijskog dizajna ove subote rodila je njihovo prvo dijete u zagrebačkoj Petrovoj bolnici

Supruga našeg nogometaša Dominika Livakovića, Helena, rodila je dječaka. Par je Helenino drugo stanje uspješno držao u tajnosti od medija.

'Majka i beba se osjećaju dobro', prenosi Gloria. Donose i kako je suprugu porodila ginekologinja Velena Radošević kojoj su povjerenje ranije poklonile i brojne druge poznate dame poput Maje Šuput, Ane Maslać Plenković, Vanje Modrić, Izabel Kovačić i Jelenu Perčin.

Podsjetimo, Livakovićeva i Helenina ljubav bila je jedna od onih na prvi pogled. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a njihova je priča započela prijateljstvom. 'Dominik me posebno očarao duhovitošću, pogotovo zbog toga što je 'na prvu' povučen, ne govori puno i zaista nisam očekivala da je toliko duhovit', rekla je svojedobno atraktivna brineta za Slobodnu Dalmaciju. Par se zaručio u proljeće 2021., a sudbonosno 'da' izrekli su u lipnju u zadarskoj katedrali sv. Stošije.

SVADBA U ZADRU

Pogledajte tko je sve stigao na vjenčanje Helene Matić i nogometaša Dominika Livakovića

Pogledaj galeriju