LJETO SNOVA

Lijepa supruga Dominika Livakovića otkrila kako su proveli ljeto

08.08.2023 u 09:24

Bionic
Reading

Dominik Livaković istaknuo se kao briljantan vratar, a interes za njime vlada u velikim svjetskim klubovima. I dok traju pregovori o eventualnoj prodaji Dinamovog golmana, on je s lijepom suprugom Helenom ovog ljeta uživao u Italiji

Obitelj Livaković itekako zna kako 'guštati' u životu, a to pokazuje i Instagram profil lijepe Livakovićeve supruge Helene. Ovaj put Zagrepčanka se pohvalila kako je sa suprugom uživala u Italiji, točnije na Capriju. Romantična je to destinacija koju rado posjećuju turisti iz različitih dijelova svijeta, ponajviše tijekom ljetnih mjeseci srpnja i kolovoza, a ovih dana tamo borave i Dominik i Helena.

Nekoliko kadrova s ljetovanja montirala je u 'Reel', a simpatične snimke otkrile su da je par uživao u hedonizmu talijanskog otoka.

Tako su Livakovići posjetili Plavu špilju, znamenitost koja je posebna zbog pada svjetla koje unutar špilje stvara razne magične nijanse plave boje. Supružnici su špilju posjetili brodom, a zanimljivo je naglasiti da se unutar špilje može i kupati pa se turistima nudi iskustvo u kojem je prije 2000 godina uživao i sam car Tiberije.

Osim toga, posjetili su i beach bar smješten ispod poznatih stijena Faragolini. Ovaj bar na plaži nudi hedonističko iskustvo upijanja sunca na udobnoj ležaljci i ispijanja osvježavajućih koktela, a Heleni su za oko zapeli i detalji poput Dior ukrasnih jastučića.

Zagrepčanka je magistrica Tekstilno-tehnološkog fakulteta, a njezin istančan ukus za modu mnogima se svidio pa se ubrzo okitila i nazivima 'it-djevojka' ili 'modna ikona'. Rado bira klasične komade, no katkad ne može odoljeti ni nekom trendu kojeg sjajno kombinira u svom stilu.

Finale lige nacija

Poznata lica u Rotterdamu: Zoran Milanović sa suprugom, Iva Šarić, obitelj Luke Modrića...

Pogledaj galeriju