dočekali ga navijači Fenera

Pratili su ih u stopu: Livaković sletio u tursku metropolu u društvu supruge Helene

25.08.2023 u 09:43

Bionic
Reading

Nakon što je u četvrtak potvrđen njegov transfer u Fenerbahce, Dominik Livaković je otputovao u Istanbul. S njim je u Tursku sletjela i supruga Helena, što se vidjelo u YouTube livestreamu nogometnog kluba

Vratar Dinama i hrvatske reprezentacije se proteklih mjeseci povezivao sa brojnim europskim klubovima, ali je s turski velikan Fenerbahče bio najuporniji te je uspješno i završio posao.

Dominik Livaković u Istanbul je letio je pola sata ranije od najavljenog, a s njim je bila supruga Helena. Sišla je zrakoplova i strpljivo čekala po strani, dok je njezin suprug pozirao pred fotografima i novinarima. Samozatajna WAGS-ica skrivala je lice od kamera, a golman je s osmijehom došao u prostorije novog kluba.

Izvor: Društvene mreže

Dolazak prvog vratara hrvatske reprezentacije izazvao je mnogo pozornosti u turskim medijima. Brojni novinari u stopu su pratili njegov korak pa čak i kad je odlazio na toalet.

Inače, Livakovićeva Helena je jedna od misterioznijih supruga naših Vatrenih, koja se rijetko pojavljuje u javnosti. Pažnju javnosti prvi put privukla je tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji kada je ‘zaradila’ i nadimak hrvatska Meghan Markle.

Podsjetimo, par se upoznao preko zajedničkih prijatelja, a njihova ljubavna priča započela je prijateljstvom. Kako je Livaković svojedobno otkrio, kliknuli su odmah, no nije to bila 'ljubav na prvi pogled'. Atraktivnu brinetu je očarao duhovitošću pogotovo zato što 'na prvu' ne govori puno.

Dominik Livaković, Helena Matić Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX

Zaručili su se 2021. na proljeće, a 2022. godine vjenčali u zadarskoj katedrali sv. Stošije. Prije izricanja zavjeta bio je organiziran svečani domjenak u The Garden Loungeu u blizini zadarskog Arsenala. Nakon zavjeta svadbenu feštu su imali u otmjenom resortu u Petrčanima, a pjevali su im Petar Grašo i Saša Matić.

Par živi mirnijim načinom života. Večeri uglavnom provode kod kuće uz Netflix, a vole i šetati prirodom sa psom Cruzom.