NEZGODNA POZA

Trudnički trbuščić pao u drugi plan: Adriana Ćaleta-Car prepala pratitelje novom fotografijom

15.08.2021 u 14:19

Bionic
Reading

Sa suprugom hrvatskim reprezentativcem Dujem Ćaleta-Carom, dubrovačka ljepotica ponovno boravi u Francuskoj, a ovoga vikenda svoje brojne pratitelje na Instagramu uspjela je neplanirano prepasti

Adriana, koja je nedavno i djevojačko prezime Đurđević na svom Instagram profilu zamijenila udanim prezimenom svog supruga, na popularnoj društvenoj mreži vrlo je aktivna, a koliko uživa u ljetnoj sezoni i trudničkim danima potvrdila je i svojom posljednjom objavom na Instagramu.

Ipak, umjesto njezine odjevne kombinacije, vedrog raspoloženja i trudničkog trbuščića, u prvi plan došla je ruka.

'Na prvu sam se prepala', napisala joj je jedna pratiteljica u komentare referirajući se na Adrianinu ruku koja je postala žrtvom optičke iluzije zahvaljujući kutu snimanja i laktu okrenutom prema kameri.

I dok su se pojedini pratitelji lijepe Dubrovkinje fokusirali na njezinu ruku, ostali su ignorirali nezgodnu pozu udijelivši joj niz komplimenata na račun izgleda.

  • +3
Duje Ćaleta-Car i Adriana Đurđević Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Ova godina prepuna je uzbuđenja za bračni par Duju i Adrianu Ćaleta Car. Početkom travnja par je objavio kako očekuju prinovu, a svoju su vezu ozakonili 25. svibnja, tri mjeseca nakon zaruka. Svadbeno slavlje organizirano je u strogoj tajnosti na terasi dubrovačkog Revelina, uz najužu obitelj i prijatelje.