bajkoviti odmor

Kakva ljubav: Adriana i Duje Ćaleta Car ne odvajaju se jedno od drugoga i broje zadnje tjedne trudnoće

09.07.2021 u 17:49

Bionic
Reading

Bračni par Duje i Adriana Ćaleta Car uživaju u suncu, moru, ljetu i ljubavi odbrojavajući zadnje tjedne do dolaska prinove. Par trenutno boravi na grčkom otoku Mikonosu, a lijepa Dubrovkinja redovito objavljuje fotografije koje pokazuju kako se odlično provode na bajkovitoj destinaciji

Ova godina prepuna je uzbuđenja za bračni par Duju i Adrianu Ćaleta Car. Početkom travnja par je objavio kako očekuju prinovu, a svoju su vezu ozakonili 25. svibnja, tri mjeseca nakon zaruka. Svadbeno slavlje organizirano je u strogoj tajnosti na terasi dubrovačkog Revelina, uz najužu obitelj i prijatelje. Ubrzo nakon vjenčanja Duje se s reprezentacijom uputio na Europsko nogometno prvenstvo, a Adriana ga je bodrila iz rodnog Dubrovnika gdje je uživala u ljetnim čarima.

Nakon ispadanja s Eura par je jedva dočekao posvetiti se jedno drugome te su se uputili na bajkovito putovanje na grčki otok Mikonos gdje uživaju u ljetu i ljubavi. Adriana, koja je nedavno i djevojačko prezime Đurđević na svom Instagram profilu zamijenila udanim prezimenom svog supruga, na popularnoj društvenoj mreži vrlo je aktivna.

Tako je najnoviju objavu posvetila svom suprugu Uz fotografiju na kojoj pozira s Dujom Adriana je napisala: 'Ti si mi najdraži. #loveyou #couplegoals', a fotografija je brzo dobila veliki broj lajkova.

Adriana i Duje pozirali su polusjeni, nježno naslonjeni jedno na drugo, sa sunčanim naočalama, a Adriana je nosila još jedan zavodljiv badić. I mnogi bi se složili kako ovaj novopečeni bračni par izgleda poput kakvog slavnog holivudskog para.