napokon zajedno

Uživaju u zadnjim tjednima trudnoće: Nakon ispadanja s Eura Duje Ćaleta Car sa suprugom Adrianom uputio se na bajkovitu destinaciju

04.07.2021 u 17:28

Bionic
Reading

Dubrovkinja Adriana Đurđević i Šibenčanin Duje Ćaleta Car krajem svibnja uplovili su u bračnu luku, a prve tjedne braka proveli su odvojeno zbog Dujinih obveza prema reprezentaciji. Međutim, nakon ispadanja Hrvatske s Eura Duje se vratio u kući u zagrljaj voljene supruge, a par se odmah uputio na bajkovito putovanje

Adriana Đurđević ponovo je pratitelje oduševila zanosno fotografijom na Instagramu. Naime, dubrovačka pravnica pozirala je u dugoj kraljevsko plavoj haljini i visokim potpeticama te svim svom obožavateljima poslala pozdrave s grčkog otoka Mikonos te istaknula kako je kreacija djelo dizajnerice Andree Zvono Bašić.

'Najljepša', 'Prekrasna', 'Wow' 'Predivna, kako blistaš draga', samo je mali dio komplimenata kojima su pratitelji počastiti Adrianu na Instagramu. I doista, Adriana u trećem tromjesečju trudnoće izgleda doista sjajno, a ona i njezin suprug, hrvatski reprezentativac Duje Ćaleta Car, očito su zadnje tjedne prije dolaska prinove odlučili iskoristiti za bajkoviti odmor.

Na Instagram Storyju Adriana je podijelila i fotografiju iz aviona na kojoj udobno naslonjena promatra predivan prizor vidljiv kroz avionski prozor, te kako ona i Duje uživaju u Grčkoj u dobroj atmosferi i hrani. Nakon što je Hrvatska ispala s Europskog nogometnog prvenstva, nogometaši su se vratili kućama, a Duje i Adriana vrijeme prije rođenja svog prvog djeteta odlučili posvetiti odmaranju i uživanju jedno s drugim.

Podsjetimo, 24-godišnji nogometni reprezentativac i dubrovačka pravnica vezu su ozakonili 25. svibnja u potpunoj tajnosti, a da je vjenčanje održano, Adriana Đurđević potvrdila je tek četiri dana kasnije kada je na svom Instagram profilu objavila i prve fotografije s istog, i oduševila sve pratitelje. Par će uskoro postati i roditelji po prvi put, a premda znaju spol djeteta, ne žele ga otkriti.

Prve tjedne braka proveli su odvojeno zbog Dujinih obveza prema reprezentaciji, a to vrijeme Adriana je provela uživajući u ljetnim čarima u Dubrovniku. Sada zajedno odbrojavaju zadnje tjedne do dolaska prinove te uživaju u zajedničkim trenucima.