uživa u slatkom iščekivanju

Trudnički selfi: Fani Stipković uoči rođendana naprosto blista

17.08.2023 u 16:43

Bionic
Reading

Sportska novinarka i voditeljica objavila je novi selfi, a mnogi su zaključili da zasluženo nosi titulu jedne od najljepših Hrvatica

Fani Stipković blista u svojoj prvoj trudnoći i na njoj se vidi da nikad nije bila sretnija. Da je doista tako, možemo se uvjeriti i na njezinom profilu na Instagramu jer na fotografijama nikad bolje nije izgledala.

U listopadu bi trebala roditi, a s pratiteljima su ona i njezin zaručnik, španjolska nogometna legenda Fernando Hierro, podijelili da im stiže sinčić. Kako se ranije saznalo, ona odlično podnosi trudnoću i nema nikakvih posebnih prohtjeva, a nije ni previše dobila na kilaži.

  • +16
Fani Stipković na Korčuli Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Pazi na prehranu i ne odriče se vježbanja jer godinama aktivno trenira. Za koji dan će lijepa Korčulanka proslaviti 41. rođendan, a tim povodom je nastao i najnoviji selfi. Označila je kako je sad 'vladavina Lava' te da je fotografija snimljena u Meksiku.

Podsjetimo, Fani je godinama živjela u Španjolskoj, a ove godine se preselila u Meksiko zbog zaručnika koji je postao direktor meksičkog kluba Chivas.

Važnost zaštite od sunca Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia; montaža Neven Bučević