ZDRAVA I SRETNA

Ni u visokom stupnju trudnoće Fani Stipković ne odustaje od vježbanja

13.08.2023 u 22:03

Bionic
Reading

Nakon kratkog odmora na rodnoj Korčuli trudna Fani Stipković vratila se u Meksiko, gdje ju je dočekao njezin zaručnik, bivši nogometaš Fernando Hierro

Kako je i sama otkrila u najnovijoj objavi na Instagramu, bivša manekenka, sada sportska novinarka i voditeljica Fani Stipković trenutno je u 27. tjednu trudnoće, te će ove jeseni sa zaručnikom, bivšim nogometašem Fernandom Hierrom dobiti prvo dijete.

Unatoč trudnoći, dok još uvijek smije putovati avionom, Fani Stipković prije nekoliko je tjedana uživala u rodnoj Veloj Luci, a potom se vratila u Guadalajaru, u Meksiko, gdje posljednjih mjeseci ona i Hierro žive, budući da je on potpisao trenerski ugovor s tamošnjim nogometnim klubom.

Da se u trudnoći nije opustila ni zanemarila redovne treninge, po kojima je poznata posljednjih godina, pokazala je upravo u objavi na Instagramu, gdje je stavila nove fotografije iz teretane.

  • +16
Fani Stipković na Korčuli Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Ivanovic/PIXSELL

U nešto laganijem intenzitetu, Fani Stipković odradila je trening pazeći na svoj sada već poveći trudnički trbuščić. Kako je napisala pored objave, drži se toga da je i u trudnoći fit, ali prvenstveno da je zdrava.