u društvu zaručnika

Trudna Serena Williams na romantičnom odmoru

24.04.2017 u 12:40

Bionic
Reading

Sa zaručnikom, suosnivačem društvene mreže Reddit, Alexisom Ohanianom, jedna od najboljih tenisačica svijeta očekuje prvo dijete. Serena Williams svoju je trudnoću objavila na Snapchatu, a trenutno par uživa na odmoru u Meksiku, u kojem tenisačica svoj trudnički trbuščić skriva ručnikom

Odjevena u jednodijelni žuti kupaći kostim, jedna od najboljih tenisačica svijeta fotografirala se iz profila u ogledalu. To možda u današnje vrijeme više nikoga ne iznenađuje, no veliko je iznenađenje bio izraženi trbuščić koji je odao dobro čuvanu tajnu.

Serena Williams ispod fotografije, koju je prošlog tjedna objavila na Snapchatu, napisala je da je trudna 20 tjedna, što bi značilo da je bila u drugom stanju oko osam tjedana kada je osvojila 23. grand slam naslov na Australian Openu u siječnju.

No sada se piše da je tenisačica slučajno to objavila, jer sudeći po najnovijim paparazzo fotografijama iz Meksika, u kojem uživa sa zaručnikom, trudnički trbuh vješto je prekrivala ručnikom. Par se trenutno odmara, a fotografi su ih snimili na pješčanoj plaži, na ležaljkama, skrivene iza suncobrana, ali i osiguranja koje se vješto rasporedilo onemogućivši snimanje preciznijih fotografija.

Serena Williams i Alexis Ohanian na plaži Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

I dok je suosnivač društvene mreže Reddit uživao ispijajući piće i razgovarajući sa zaručnicom, ona je, očito pod trudničkim hormonima, ogladnjela, stoga je već na plaži počela jesti.

Posljednji mjeseci najsretniji su u životu Serene Williams. Prvo se krajem siječnja, nakon godinu dana veze, zaručila s dečkom, potom je osvojila Australian Open i baš u pravom trenutku za 35-godišnju tenisačicu stiže joj beba.