OBITELJSKA IDILA

Trudna Nevena Rendeli uživa u šetnji sa slatkim blizankama

09.09.2018 u 13:15

Bionic
Reading

Nevena Rendeli Vejzović ne krije koliko joj godi majčinstvo, pa na društvenim mrežama često objavljuje fotografije sa svojim preslatkim djevojčicama, Leom i Marom

TV voditeljica koja će ove zime ponovno postati mama još jedne kćerkice, na Instagramu je pokazala kako izgleda njezina obiteljska idila.

Plavokosa Zagrepčanka se uputila u šetnju sa svojim djevojčicama pa je oduševljena viđenim na Instagram postavila post u kojem je stajalo: 'Zrinjevac je ovih opet super mjesto za prošetati'.

Rendeli je svoje pratitelje iznenadila i objavom bez šminke i filtera. 'Predivnaaa.. Trudnoća ti savršeno pristaje', 'Prekrasna žena', 'Predivna trudnica', redali su se komplimenti na račun prirodnog looka naše poznate voditeljice.

Kada u prosincu stigne novi član obitelji, Nevenina treća kći, a Makovo peto dijete, budući da on iz bivšeg braka ima sina i kćer, u svemu će im i dalje puno pomagati cijela obitelj.

'Istina je, ponovno sam trudna! Spoznaja da sam spontano ostala u drugom stanju kada su naše blizanke Lea i Mare imale osam mjeseci bila je, u najmanju ruku, golemo iznenađenje i Maku i meni. Pogotovo ako uzmemo u obzir činjenicu da mi je prva trudnoća bila rizična i da su moje curice začete pomoću medicinski potpomognute oplodnje', otkrila u srpnju ekskluzivno za magazin Story poznata voditeljica.