ANTONIJA STUPAR JURKIN

Trud se itekako isplatio: Nekadašnja RTL-ova zvijezda ponosno ističe figuru u bikinijima

25.06.2021 u 15:31

Bionic
Reading

S toplinskim valom koji je zahvatio Hrvatsku, nekadašnja RTL-ova zvijezda 'bori' se na Jadranu, a svoje brojne pratitelje na Instagramu ne prestaje častiti ljetnim fotografijama s bikinijima u glavnoj ulozi

Krajem 2019. godine Antonija Stupar Jurkin odlučila je napustiti RTL televiziju nakon 14 godina, okrenuvši se novim životnim izazovima.

Nakon dobivene diplome na jednom privatnom učilištu te pronalasku zadovoljstva u redizajniranju staroga namještaja, bivša RTL-ova voditeljica posljednjih dana ne krije koliko uživa na ljetnom odmoru.

Gotovo 40 tisuća pratitelja na Instagramu sada redovito časti fotografijama na kojim vješto pozira u bikinijima ističući svoju utreniranu figuru.

  • +7
Antonija Stupar Jurkin Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

'Treniram dvaput tjedno po sat vremena. Nakon treninga se osjećam preporođeno, to je vrijeme za mene, da pročistim misli, a ne samo za treniranje fizičkog tijela. Oduvijek sam više voljela individualne treninge nego grupne, pa tako i danas vježbam s trenerom. Tih sat vremena koje imam za sebe volim najkvalitetnije potrošiti i odraditi ciljane vježbe. Oduvijek sam voljela sport, pa, čim mi se dogodi da propustim nekoliko treninga u nizu, odmah počnem osjećati neke posljedice, bolove u leđima i sl. Jedno vrijeme sam čak i predano odrađivala vježbanje sama kod kuće. U pola sata da se puno toga odraditi', rekla je jednom prilikom Antonija koja se u mladosti bavila modelingom.

Njezine fotografije u bikinijima, osim lajkovima, brojni pratitelji pozdravili su i s pregršt komplimenata na račun njezinog izgleda.