ZGODNA BRINETA

Aktivna i na odmoru: Nekadašnja voditeljica Antonija Stupar Jurkin pokazala svoju sjajnu figuru u badiću

21.08.2020 u 12:12

Bionic
Reading

Svoju fit formu, zategnute mišiće i tijelo bez trunke celulita Antonija Stupar Jurkin duguje napornim treninzima od kojih ne odustaje cijele godine. Nekadašnja voditeljica mira nema ni dok odmara na Jadranu

'Jedrenje na dasci ili windsurfing je vodeni sport, kombinacija je surfanja i jedrenja. Kao što vidite, jako sam dobra u windsurfingu, mogla bih reći da mi je to omiljeni vodeni sport', napisala je ispod niza novih ljetnih fotografija Antonija Stupar Jurkin.

Nekadašnje lice s malih ekrana tim je riječima i pred kraj šaljivim tonom pokušala objasniti koliko je ova disciplina zahtjevna, no da se ipak trudi savladati je. Dok se trudila podići višemetarsko jedro u zrak, napela je sve svoje mišiće, a fotografije su ih pokazale brojnim obožavateljima na društvenim mrežama.

Skladna figura u upečatljivom žutom bikiniju, isklesani trbušnjaci i bedra bez celulita i strija mnoge su ostavili bez teksta.

'Treniram dvaput tjedno po sat vremena. Nakon treninga se osjećam preporođeno, to je vrijeme za mene, da pročistim misli, a ne samo za treniranje fizičkog tijela. Oduvijek sam više voljela individualne treninge nego grupne, pa tako i danas vježbam s trenerom. Tih sat vremena koje imam za sebe volim najkvalitetnije potrošiti i odraditi ciljane vježbe. Oduvijek sam voljela sport, pa, čim mi se dogodi da propustim nekoliko treninga u nizu, odmah počnem osjećati neke posljedice, bolove u leđima i sl. Jedno vrijeme sam čak i predano odrađivala vježbanje sama kod kuće. U pola sata da se puno toga odraditi', rekla je jednom prilikom lijepa Antonija, a u mladosti se bavila modelingom.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

No caption needed.

Objavu dijeli Antonija Stupar Jurkin (@antonija_stupar_jurkin)