superpotjera

Trogiranka Ela pobijedila svih pet lovaca i osvojila 25.000 eura: Sreća prati hrabre

21.05.2023 u 22:06

Bionic
Reading

Trogiranka Ela Franić na kvizu Superpotjera osvojila je 25.000 eura pobijedivši svih pet lovaca

'Zvijezda pretposljednje ovosezonske Superpotjere, zadnja večerašnja natjecateljica, Trogiranka Ela Franić odnijela je pobjedu u duelu s cijelim supertimom! I dok je Ela osvojila iznos od 25.000 eura, u brzopoteznoj igri protiv lovaca za troje njezinih prethodnika nije bilo uspjeha', prenosi HRT.

U prvom je krugu ova sezonska radnica jednoga trogirskog hotela osigurala iznos od 500 eura. Na drugom je pitanju odgovorila da se na Višeslavovoj kristionici spominju Mratin iz Like, Jakov s otoka, Pribineža iz Vinodola i Mikula iz Otočca, no navedena imena navode se na Baščanskoj ploči. Potom je dobila ponude lovaca odabravši borbu protiv svih petero za 25.000 eura i uz 15 sekundi prednosti.

Tijekom brzopotezne igre protiv supertima nije znala da je u romanu Jane Austen "Ponos i predrasude" Fitzwilliam Darcy vlasnik imanja Pemberley, zaključivši kako je riječ o "Orkanskim visovima". Kazala je i da nagomilavanje dušika u organizmu uzrokuje respiratornu acidozu, a to čini nakupljanje ugljikova dioksida. Iako su lovci imali sve točne odgovore, dvije sekunde preostalog vremena donijele su joj pobjedu, prenosi HRT na internetskim stranicama.

'Sreća prati hrabre, ima bit'!', rekla je Ela Franić nakon pobjede.

  • +4
Superpotjera Izvor: Promo fotografije / Autor: Renato Branđolica za HRT