Morala je staviti naočale

Lovkinja 'odmjerila' sina bivšeg političara: 'Vidim znanje i stas!'

15.05.2023 u 08:37

Bionic
Reading

Osim svojim znanjem, lovci u HRT-ovu kvizu 'Superpotjera' gledatelje često iznenade zanimljivim reakcijama

Nakon navodnog sukoba lovca Krešimira Sučevića Međerala i lovkinje Morane Zibar u prvoj emisiji popularnog kviza te spominjanja 'mladog mesa', što su mnogi ocijenili 'seksističkim', priča se o njezinom novom komentaru.

Naime Joško Lokas je natjecatelju Eugenu Rožiću dao kompliment pri izlasku pred lovce, točnije rekao mu je da 'dobro izgleda', a nakon nekoliko točnih odgovora obratila mu se i lovkinja. 'Morala sam staviti naočale, je, dobro izgledate, je i znanje i stas', rekla je Morana.

Inače, Rožić je kvizašima već poznat, točnije iz jedne epizode hit emisije 'Tko želi biti milijunaš?'. Po struci je fizičar i FER-ovac, a sin je bivšeg političara, HSLS-ovca, pa HSP-ovca i na koncu HSS-ovca Miroslava Rožića, piše Jutarnji list, podsjećajući da su lovkinju ranije napali zbog seksizma te da se pokrenula diskusija o tome 'kakva bi reakcija bila se radilo o muškom lovcu koji je takav komentar dao nekoj kandidatkinji'.

Zibar je tada izjavila da je sve ispalo 'nespretno' i da nije imala nikakvih seksističkih primisli. 'Komentar je interna spika, odnosno figurativni govor iz diskursa lovci - lovina. Kao kad npr. lav vidi novu mladu gazelu na pojilištu', objasnila je.

  • +3
Morana Zibar Izvor: Pixsell / Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL