KARIZMATIČNA LICA

Tri glumca koja obožavate u tri top filma

27.11.2022 u 20:29

Bionic
Reading

Hugh Grant, Colin Firth i Willem Dafoe – poznate filmske zvijezde možete gledati odmah u filmskim hitovima na Pickbox NOW

Mnogi od nas vole gledati filmove jer u njima glume poznate i/ili nama najdraže glumačke zvijezde. Hollywoodski su miljenici zasigurno Colin Firth, Hugh Grant i Willem Dafoe; osim što su fantastični u gotovo svakom filmskom ostvarenju, ove glumačke legende među najkarizmatičnijim su licima sa svjetske scene.

Donosimo vam tri filma u kojima briljiraju, a koje možete gledati odmah na Pickbox NOW streaming servisu.

Američka nevjesta (Easy Virtue)

Imanje Whittakerovih je pred skorašnjim bankrotom i Veronica Whittaker (Kristin Scott Thomas) trudi se svim silama kako bi izbjegla taj scenarij i željno iščekuje povratak svog sina iz Amerike. Mlad i svježe oženjen John Whittaker (Ben Barnes) vraća se u Englesku nakon godina izbivanja zajedno s nevjestom Laritom (Jessica Biel). Kad je njegovi roditelji upoznaju, ostaju zaprepašteni energičnom i netradicionalnom Amerikankom. Uslijedit će pravi rat između Veronice i Larite, dok će John i njegov otac (Colin Firth) ostati po strani. Hoće li Larita i John svejedno ostati zajedno ili ne? Film je osvojio dvije nagrade i šest nominacija.

Maurice (Maurice)

Maurice je priča o odrastanju i iskustvu homoseksualnog pojedinca u engleskom društvu početkom 20. stoljeća. Student Maurice (James Wilby) otkrije da gaji romantične osjećaje prema bliskom prijatelju Cliveu (Hugh Grant). Clive se pak oženi s s Anne koju Maurice ne podnosi, ali svejedno ostaje s Cliveom u bliskom odnosu. Ipak, dočekat će i Maurice sreću u ljubavi – susret s Alecom (Rupert Graves) bit će sudbonosan. Film je nastao prema istoimenom romanu engleskog spisatelja E.M. Forstera, a nominiran je za jednog Oscara.

Moj prijatelj Indijac (My Hindu Friend)

Diegu (Willem Dafoe) je otac umro, s bratom nije razgovarao deset godina i ima dijagnosticiran rak. Zbog bolesti i naglih promjena raspoloženja gubi kontakt s mnogim osobama. Doktor mu kaže kako treba transplantaciju koja bi ga mogla spasiti., a to ga dovodi u bolnicu u Seattleu kako bi prošao brojne medicinske pretrage. Tamo upoznaje zanimljivog dječaka koji mu pripovijeda razne priče - i pogled na život potpuno mu se mijenja.